Τον διέγραψαν μόλις έκανε αντιπρόεδρο την Λατινοπούλου - Εκτός «Εθνικής Δημιουργία» ο Μπογδάνος

Η ανακοίνωση του κόμματος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τον διέγραψαν μόλις έκανε αντιπρόεδρο την Λατινοπούλου - Εκτός «Εθνικής Δημιουργία» ο Μπογδάνος

Η Νέα Δημοκρατία την διέγραψε (δείτε εδώ τι είχε συμβεί και προχώρησαν σε αυτή την κίνηση) αλλά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος την έκανε όχι μόνο μέλος στο κόμμα «Εθνική Δημιουργία», αλλά και Αντιπρόεδρο. Ο λόγος για την Αφροδίτη Λατινοπούλου, που το προηγούμενο διάστημα είχε προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων με τις δηλώσεις της, και τώρα προκάλεσε "άθελα" της και την διαγραφή του, από το κόμμα.

Η ανακοίνωση της «Εθνική Δημιουργία» για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Μόλις είχε κάνει την Λατινοπούλου αντιπρόεδρο, ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης έκαναν γνωστό πως τον διαγράφουν από το κόμμα, και με μία ανακοίνωσή τους, παραθέτουν τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.»

 Εκτός «Εθνικής Συμφωνίας» ο Μπογδάνος

Το Twitter "ξεφτίλισε" την Λατινοπούλου και τον Μπόγδανο

Το πρωί της Πέμπτης 4/8 έγινε γνωστό πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου έθεσε υποψηφιότητα στο κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν εξεπλάγη. Παρόλα αυτά, πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν αυτή την είδηση στο Twitter, χλευάζοντας και τους δύο.

Μάλιστα, αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν πως ταιριάζουν απόλυτα οι ιδεολογίες τους, γι' αυτό και δεν αποτέλεσε έκπληξη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της ίδιας σχετικά με τις τρίχες στο γυναικείο σώμα συσχετίζοντάς τες με την έλλειψη αυτών από το κεφάλι του πολιτικού.

Αφροδίτη Λατινοπούλου - Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Αφροδίτη Λατινοπούλου - κόμμα

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Αφροδίτη Λατινοπούλου - σχόλια

Αφροδίτη Λατινοπούλου - twitter

Αφροδίτη Λατινοπούλου - σχόλια στο twitter