Από την τηλεόραση έχει εξαφανιστεί - Που έχει χαθεί σήμερα ο Μάρκος της σειράς "Ευτυχισμένοι μαζί"

Παραμένει το ίδιο γοητευτικός με τότε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Από την τηλεόραση έχει εξαφανιστεί - Που έχει χαθεί σήμερα ο Μάρκος της σειράς

Η σειρά "Ευτυχισμένοι μαζί" παρουσιάζει τη ζωή ενός χήρου (Γιάννη Μπέζου) με τρεις γιους όταν αποφασίζει να παντρευτεί μία χωρισμένη γυναίκα (Κατερίνα Λέχου) με δύο κόρες και να ζήσουν όλοι μαζί σαν οικογένεια. Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου το κανάλι αποφάσισε να μην ανανεώσει τη σειρά για τρίτη σεζόν. Πολλοί λοιπόν από τους ηθοποιούς που συμμετείχαν είχαν στη συνέχεια λίγες επαγγελματικές προτάσεις, ενώ άλλους δεν τους είδαμε καθόλου στην τηλεόραση, όπως τον Μάρκο.

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος έκανε χαμό την περίοδο 2007 έως 2009, ειδικά με το κομμάτι "Η αγάπη μου ένα βράδυ" που ακούγαμε όλες τότε.

Λίγο μετά το τέλος της σειράς πρωταγωνίστησε σε μικρούς ρόλους σε σειρές όπως "Η πολυκατοικία", "Ρουά ματ" και "Κόκκινο νυφικό", ωστόσο από το 2018 και μετά δεν τον έχουμε δει πουθενά αλλού.

«Δεν θέλω όμως επουδενί να δημιουργηθεί η εντύπωση πως «εγκατέλειψα» την Αθήνα και τη δουλειά λόγω του συγκεκριμένου προσώπου (Πέτρου Φιλιππίδη) .Αυτό με «θίγει» χειρότερα ως εντύπωση ,1ον διότι δεν εγκατέλειψα καμία δουλειά … Άλλαξαν απλώς οι καλλιτεχνικές μου προτεραιότητες και βλέψεις. 2ον στη Ρόδο βρέθηκα για προσωπικούς λόγους και 3ον διότι στην παρούσα φάση είμαι πιο ενεργός και γεμάτος καλλιτεχνικά από ποτε! Και ελπιζω να εξακολουθησω να εξελίσσομαι ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης , εχοντας οπως και τώρα, ανθρωπους στο πλάι μου κοινης αισθητικής και ηθικής», είχε αποκαλύψει σχετικά με την απόφαση του να φύγει από την Αθήνα, όταν σχολιάστηκε πως είχε σημειωθεί κόντρα μεταξύ τους.

Τι κάνει σήμερα ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος

Ο 39χρονος σήμερα Πέτρος Μπουσουλόπουλος όπως είχε αποκαλύψει το 2017 σε συνέντευξή του, στη ραδιοφωνική εκπομπή «Ήχος Fm 94.2» του Ρεθύμνου: «Έγινα ερωτικός μετανάστης και μετά κανονικός μετανάστης…».

Έκανε στην όμορφη Ρόδο το δικό του θεατρικό εργαστήρι και διδάσκει υποκριτική σε παιδιά και ενήλικες.