«Οι 6,5 μήνες είναι μεγάλο break...» - Έτσι διαχειρίζεται η Ασημίνα τα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τον Δάντη

«Εκείνου του άρεσαν τα απλά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Οι 6,5 μήνες είναι μεγάλο break...» - Έτσι διαχειρίζεται η Ασημίνα τα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τον Δάντη

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ''Λοιπόν'' και μεταξύ των όσων δήλωσε δεν ήταν δυνατόν να μην γίνει και αναφορά στον σύντροφό της Χρήστο Δάντη, με τον οποίο είναι ζευγάρι και είναι πολύ καλά μαζί.

Η αθλήτρια ήταν πολύ ειλικρινής και δε δίστασε να παραδεχτεί άνετα και καταφατικά, πως πορεύονται μαζί, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει, πως ευσταθούν τα δημοσιεύματα, που τους θέλουν να παντρεύονται. Σε ό,τι αφορά την διαφορά ηλικία μεταξύ τους, προφανώς και αντιλαμβάνεται ότι είναι μεγάλη αλλά δε θεωρεί πως υπάρχει σωστό και λάθος στον έρωτα.

Τα σχόλια της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τη διαφορά ηλικίας με τον Χρήστο Δάντη

Είσαι με τον Χρήστο Δάντη. Τι είναι αυτό που σε έκανε να τον ερωτευτείς;

Είμαστε μαζί, ναι. Στον Χρήστο με κέρδισε το πόσο αγνός και προσγειωμένος είναι. Δεν μου αρέσει η δηθενιά και είναι δύσκολο στο χώρο των «famous» να μην υπάρχουν. Εκείνου του άρεσαν τα απλά. Αυτή είναι και η ουσία της ζωής άλλωστε.

Παρακολουθούσες την πορεία του; Ήσουν θαυμάστριά του;

Ήξερα τραγούδια του, αλλά δεν είχε τύχει να τον ακούσω ποτέ σε live του.

Η διαφορά ηλικίας που έχεις μαζί του, επηρεάζει σε κάτι τη σχέση σας;

Η σχέση μου με τον Χρήστο δεν επηρεάζει τη ζωή μου αρνητικά, ίσα ίσα από την αρχή που τον γνώρισα πετυχαίνω τους στόχους μου και βελτιώνομαι σε όλους τους τομείς.

Aσημίνα - Δάντης

Τα σχόλια που έχουν γίνει για τη διαφορά ηλικίας που έχετε, σε στεναχωρούν;

Δεν με στεναχωρεί τίποτα, δεν ακούω κανέναν, ο καθένας έχει την άποψή του, το σωστό και το λάθος δεν μπορεί να το κρίνει κανείς. Είσαι κάπου, περνάς καλά, ζεις το τώρα.

Όταν τον είδες μετά από τόσο καιρό, ενώ δεν είχες ιδέα για το τι γινόταν έξω, πώς ένιωσες; Ποια ήταν τα πρώτα σας λόγια;

Η πρώτη μου κουβέντα ήταν «δεν το πιστεύω, είσαι εσύ όντως ή είναι όνειρο;». Νομίζω οι 6,5 μήνες είναι πολύ μεγάλο break για ένα ζευγάρι, αλλά νομίζω βγαίνοντας βλέπω ότι μας έκανε καλό.

Δυο αναρτήσεις αποκάλυψαν την αλήθεια για το γάμο της Ασημίνας με τον Χρήστο Δάντη

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 5, αλλά η καρδιά του Χρήστου Δάντη, την οποία και έχει κλέψει τη γνώριζε πολύ καλά και από πολύ πιο πριν.

Μετά το ριαλίτι και κατά τη διάρκεια αυτού το ζευγάρι δεν κατάφερε να κρατήσει άλλο μυστικό τον έρωτα του και πλέον, τον ζουν όπως όλος ο κόσμος φανερά. Τη Δευτέρα 8/8 ωστόσο βγήκε μια φήμη, που ήθελε τους δύο τους να το πηγαίνουν λίγο πιο σοβαρά.

Η ίδια η Ασημίνα όμως, με το που πληροφορήθηκε την είδηση έσπευσε να διαψεύσει με δύο stories από τον λογαριασμό της στο instagram, με λίγο ειρωνικό ύφος θα λέγαμε.

Ασημίνα - ΔάντηςΑσημίνα - Γάμος Δάντης