Βίντεο με πρωταγωνίστρια την Δούκισσα Νομικού κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Δεκάδες αντιδράσεις

Από τις διακοπές της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίντεο με πρωταγωνίστρια την Δούκισσα Νομικού κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Δεκάδες αντιδράσεις

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Δούκισσα Νομικού, η οποία σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την οικογένειά της.

Τους τελευταίους μήνες η όμορφη παρουσιάστρια βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, ωστόσο από Σεπτέμβρη αναμένεται να την δούμε στην θέση της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό και δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα.

Έως τότε, η ίδια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της και τα 2 τους παιδάκια και διατηρεί πολύ συχνή επαφή με τους ακολούθους της. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό, με τις αναλογίες της να ζαλίζουν!

Αυτό έκανε και τώρα, με την Δούκισσα να αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με την ίδια να δοκιμάζει διαφορετικά είδη μαγιό, εξίσου εντυπωσιακά και τα 2 και όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια πήραν αμέσως φωτιά.

Το βίντεο της Δούκισσας Νομικού να δοκιμάζει μαγιό

Το κόλπο της για να παραμένει σταθερή στα 55 κιλά

Μπορεί να είναι μαμά δύο παιδιών, ωστόσο η Δούκισσα Νομικού διατηρείται άψογα στην σιλουέτα της και διαθέτει αναντίρρητα ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ (δείτε εδώ μια φοβερή ολόσωμη φωτογραφία της). Η όμορφη παρουσιάστρια μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις για το πώς διατηρεί σε τόσο καλή φόρμα το κορμί της.

«Για πρωινό θα φάω chocolate stars μαζί με τον Σάββα. Είναι κάτι δημητριακά παιδικά, βιολογικά με σοκολάτα (περίπου κατά τις 8.20). Κατά τις 11, τρώω φρουτάκια. Σήμερα έφαγα αχλαδάκι, μηλαράκι, λωτό. Στη 1, θα φάω μεσημεριανό, αφού τρώνε και τα παιδιά στη 1. Δευτέρες τρώμε φακές (ένα μπολ) με ρύζι και μία φέτα μαύρο ψωμί. Και μία σαλατούλα για να παίρνουν παράδειγμα και τα παιδιά.

Μετά, μπορεί να φάω κατά τις 4, κανένα παγωτάκι, ένα γλυκάκι, κανονικό, σοκολατένιο. Μετά, τρώμε 7.30 το βραδινό. Αυτό είναι το μυστικό, τρώω νωρίς βραδινό. Θα φάω ό,τι τρώνε και τα παιδιά. Pizza, μακαρόνια με τυρί, το μεσημεριανό αν ήταν κανένα κρεατάκι ωραίο, λίγο παστιτσάκι. Είναι η τελευταία φορά που θα φάω».