Με μπλε καπέλο και μαύρα γυαλιά ηλίου - Η Ιωάννα Παππά πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην αγκαλιά του 3χρονου γιου της

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μπλε καπέλο και μαύρα γυαλιά ηλίου - Η Ιωάννα Παππά πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην αγκαλιά του 3χρονου γιου της

Η Ιωάννα Παππά, η οποία έχει μιλήσει πολλές φορές για το κίνημα metoo και έχει εμπνεύσει με τα λόγια της, αυτό το διάστημα απολαμβάνει της διακοπές της μαζί με την οικογένειά της "γεμίζοντας τις μπαταρίες" της για την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, δημοσίευσε και μία πολύ τρυφερή στιγμή της με τον γιο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός πόζαρε μέσα στη θάλασσα, φορώντας ένα μπλε καπέλο και σκούρα γυαλιά ηλίου, αγκαλιά με τον μικρό της γιο, ο οποίος είναι μόλις τριών ετών και ήταν καθισμένος στο σωσίβιό του. Οι δυο τους έπαιζαν με τα κύματα και το απολάμβαναν στο έπακρο.

Η Ιωάννα Παππά αγκαλιά με τον τριών ετών γιο της στη θάλασσα

Ιωάννα Παππά

«Είχα σκεφτεί...»

Η Ιωάννα Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή ''Ποιος είναι πρωινιατικά'' την Τρίτη 5/7 και μετά την τεράστια έκπληξη που έκανε στο κοινό αλλά και στους συντελεστές της εκπομπής, με την αλλαγή των μαλλιών της, στη συνέχεια μίλησε για τι ζήτημα της μητρότητας.

Η ηθοποιός είναι γεγονός ότι αποφάσισε να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί στην ηλικία των 40 και για κάποιους η στάση αυτή επικρίθηκε. Εκείνη ωστόσο επιμένει και στηρίζει την στάση της ενώ παράλληλα αυτή τη φορά δήλωσε ενώπιων όλων, πως θα ήθελε να υπάρχει και περισσότερη παράταση στο όριο σύλληψης ενός παιδιού.

«Με τον Κωνσταντίνο για πολλά χρόνια ήμασταν φίλοι, μετά περάσαμε στη σχέση και μετά αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί. Γνωριστήκαμε το 2004 αλλά μπήκαμε στη σχέση μετά από αρκετά χρόνια».

«Όταν γέννησα γύρισα μέσα σε 25 μέρες στη δουλειά. Δεν αισθάνθηκα ποτέ όμως ότι έχω λείψει από το παιδί, γιατί είμαστε μαζί καθημερινά, κάνουμε πράγματα καθημερινά, τον προσωπικό μου χρόνο τον αφιερώνω μόνο στο παιδί. Είχα βοήθεια και από τον σύζυγό μου αλλά και από τους γονείς μας».

«Νομίζω ότι αν δεν υπήρχε το ηλικιακό όριο, θα έκανα αργότερα παιδί. Επειδή όμως υπάρχει το ηλιακό όριο έπρεπε να πάρω κάποιες αποφάσεις. Μέσα μου τα πίεσα λίγο παραπάνω τα πράγματα αλλά όχι ακραία. Είχα σκεφτεί και το ενδεχόμενο να μην μπορώ να κάνω, θα έκανα ό,τι μπορούσα και μετά θα το αποδεχόμουν».