Κούκλος με μούσια - Πραγματικά άλλος άνθρωπος ο "Κρίστο" 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς Μαρία η Άσχημη

Δείτε φωτογραφία του σήμερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κούκλος με μούσια - Πραγματικά άλλος άνθρωπος ο

Η σειρά Μαρία η Άσχημη είναι μια από τις πιο επιτυχημένες που προβλήθηκε στο MEGA και μέχρι σήμερα σημειώνει νούμερα τηλεθέασης "φωτιά" στο κανάλι παρόλο που προβάλλεται σε επανάληψη. Από την εν λόγω σειρά πέρασαν πολύ σπουδαία σήμερα πρόσωπα της τηλεόρασης. Ωστόσο, κάποιοι απομακρύνθηκαν από τα φώτα της.

Ανάμεσα τους και ο Πρόδρομος Τοσουνίδης, που υποδύθηκε τον Κρίστο, τον σχεδιαστή μόδας, στην εταιρεία του Αλέξη Μαντά, ο οποίος όλο μείωνε την Μαρία λόγω της εμφάνισης της.

Ο συγκεκριμένος ρόλος αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα του. Από τότε δεν έχει εμφανιστεί σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό σίριαλ, προτιμώντας τις θεατρικές παραστάσεις. Να σημειωθεί όμως πως από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα τον δούμε στα Τρία Μίλια, κάνοντας δυναμικό comaback.

Πως είναι σήμερα ο Κρίστο της σειράς Μαρία η Άσχημη

Σήμερα ο Πρόδρομος Τοσουνίδης δεν θυμίζει σε τίποτα τον Κρίστο. Είναι πολύ γοητευτικός με μούσια!

Κρίστο Μαρία η Άσχημη σήμερα

Αγνώριστος και ο Τζέρυ αλλά και η Μαρκέλλα

Ο κατά κόσμον Ιάκωβος Μυλωνάς ήταν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του Οίκου Μόδας του Αλέξη Μαντά, είναι εντελώς διαφορετικός 13 χρόνια μετά. Είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, θεατρικός συγγραφέας και παραγωγός. Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Μια στιγμή, δυο ζωές (2007), Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη (2002), Το χρώμα του φεγγαριού (1996).

Ενώ, δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Μεταξωτές Γυναίκες (2015), Οι ένοχοι (2016), 2047 (2017), Σχέσεις 2 επί 3 (2017). Εμείς μάλιστα ψάξαμε και τον βρήκαμε στα social media και η αλήθεια είναι πως η διαφορά στην εμφάνισή του είναι μεγάλη, όπως και της Μαρκέλλας!

Τζέρυ από την Μαρία την Άσχημη

πως είναι σήμερα ο Τζέρυ από την Μαρία την ΆσχημηΟλόκληρος άντρας σήμερα ο Τζέρυ από την Μαρία την Άσχημη

Το ίδιο ισχύει και για την τηλεοπτική Μαρκέλλα ή αλλιώς Φιλίτσα Καλογεράκου, η οποία έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό το διάστημα κάνει διακοπές στο Λουτράκι.

Η ηθοποιός είναι εντελώς αγνώριστη και πιο αδύνατη από ποτέ, με κοιλιακούς "φέτες", όπως βλέπουμε στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη Δευτέρα 8/8, όπου ποζάρει με ροζ μαγιό, ευχαριστώντας το κοινό της για τις ευχές που δέχθηκε για την ονομαστική της γιορτή.

Φιλίτσα Καλογεράκου - Μαρία η Άσχημη