Σούσουρο σε παραλία της Αστυπάλαιας με την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Την χάζευαν όλοι γιατί...

Έζησε επικές στιγμές για μια φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο σε παραλία της Αστυπάλαιας με την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Την χάζευαν όλοι γιατί...

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με την οικογένεια της, γεμίζοντας έτσι μπαταρίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν η οποία για ακόμη μια φορά θα την βρει στον ALPHA με το Happy Day και την ίδια ομάδα που είχε.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα της ακόμη μαζί και με τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον σύζυγό της.

Πριν μερικές ώρες ωστόσο δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την παραλία της Αστυπάλαιας που βρίσκεται έτσι ώστε να μας δείξει τι τραβάει για να είναι ωραία. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλοντας να βγάλει μια ακόμη εντυπωσιακή φωτογραφία σκαρφάλωσε στα βράχια στη θάλασσα.

Όπως είναι λογικό όλοι θα την κοιτούσαν, αφού μην ξεχνάμε πως είναι μια από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες που "σκίζει" σε νούμερα τηλεθέασης εδώ και πολλά χρόνια και πολύ δύσκολα περνάει απαρατήρητη όπου και αν πάει.

Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή μαγιό θάλασσα

Η διατροφή της για να διατηρεί τις άψογες αναλογίες της

Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορείς να μην τα παραδεχτείς. Αλήθεια! Όταν, μάλιστα, τα βλέπεις μπροστά στα μάτια σου, σίγουρα δεν σφυρίζεις αδιάφορα ούτε κάνεις τον... Κινέζο! Και πώς να τον κάνεις, άλλωστε, όταν αντικρίζεις το αγαλματένιο κορμί της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην παραλία, που όχι μόνο δεν έχει ψεγάδι πάνω του αλλά σε... προκαλεί ποικιλοτρόπως να το κάνεις... ένα print screen και να το βάλεις στην πόρτα του ψυγείου σου μπας και συμμορφωθείς! Κι αν δυσκολεύεσαι με την... τεχνολογία, διάβασε όλα τα δικά της διατροφικά “ντεσού” και μπες σε πρόγραμμα. Προλαβαίνεις!

Όσο κι αν... σκρολάρεις στον προσωπικό λογαριασμό της παρουσιάστριας του Happy day στον Alpha στο Instagram, καταλαβαίνεις ότι μερικά πράγματα παραμένουν σταθερές αξίες και (καλώς) επαναλαμβάνονται. Ποια είναι αυτά; Οι καλοκαιρινές διακοπές της στην Πάρο με την οικογένειά της, οι ατελείωτες ώρες στην παραλία Μικρή Σάντα, οι βόλτες στα σοκάκια της Παροικιάς με τα τρία της παιδιά (δείτε εδώ πόσο μεγάλωσαν) και τον άντρα της και φυσικά (τι άλλο;) το αψεγάδιαστο κορμί της που διατηρεί στις ίδιες αναλογίες του... παρελθόντος! Η Σταματίνα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την 20άρα που... κάθεται στη διπλανή ξαπλώστρα, ούτε από τη... σέρφερ που οργώνει τα νερά, ούτε ακόμα από την “μπιτσβολεϊστρια”, που καρφώνει στον φιλέ!

Από την Λίτσα Αναστασάκη για το περιοδικό YOU

Διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί, από τα λίγα στην εγχώρια showbiz, που ενώ έχει περάσει από τρεις γέννες, δεν θα βρεις πάνω του καμία ατέλεια! Αυτό μεταφράζεται εύκολα σε σφιχτά πόδια, καλούς κοιλιακούς και δυνατά μπράτσα, που δημιουργούν εν πολλοίς μια εξαίσια σιλουέτα που βάζει κάτω πολλές μικρότερές της. Με ένα μπικίνι όλη μέρα (μπορεί και ολόσωμο), με παρεό ή καυτό σορτσάκι, είναι χάρμα οφθαλμών και περήφανη (σίγουρα) για τις γραμμές της, που διατηρεί με... τρόπο και όχι κόπο, εστιάζοντας πάντα στην καλή υγεία του οργανισμού της, αποφεύγοντας... διά ροπάλου τις ακρότητες: “Η υγεία μας είναι ό,τι πιο σημαντικό οφείλουμε να διαφυλάξουμε μέσω του τρόπου ζωής μας και της διατροφής μας. Κι ας πεινάσουμε και λίγο, δεν πειράζει, αφού συνηθίζεται η πείνα. Αν κόψεις το βραδινό, θα πεινάσεις τη μία μέρα, τη δεύτερη, την τρίτη. Μετά από μία εβδομάδα συνηθίζει το στομάχι σου», λέει για τη δική της φιλοσοφία που πετυχαίνει κατά πως φαίνεται στο έπακρο!

Σταματίνα Τσιμτσιλή διατροφή

Τα 3 “αδυνατιστικά” φρούτα της Σταματίνας!

Καλοκαιράκι και τα “βαριά” φαγητά μπαίνουν στον... πάγο, αφού φρούτα και λαχανικά χαρίζουν στη Σταματίνα όλα εκείνα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, τη χορταίνουν και την κάνουν να νιώθει “πανάλαφρη” μέσα στα sexy μικροσοπικά μπικίνι της. Μάλιστα, η ίδια επιλέγει 3 φρούτα, που τρώει σκέτα ή σε σαλάτες, δημιουργώντας δροσερά και λαχταριστά πιάτα όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει. “Εγώ επιλέγω 3 φρούτα που μου προσφέρουν ό,τι χρειάζομαι μαζί με νοστιμιά!», λέει και η λίστα της περιλαμβάνει: 1. Αβοκάντο, που επιταχύνει τη μετατροπή του λίπους σε ενέργεια και ενισχύει τον μεταβολισμό. 2. Καρύδα, που προκαλεί εύκολα κορεσμό και είναι λιγότερο πιθανό να αναζητάτε διαρκώς ανθυγιεινά σνακ. 3. Γκρέιπφρουτ, που έρευνες δείχνουν ότι γυναίκες που κατανάλωναν γκρέιπφρουτ καθημερινά έχασαν σχεδόν 9 κιλά περισσότερα κατά μέσο όρο σε διάστημα 13 εβδομάδων, χωρίς να αλλάξουν τίποτε άλλο στη διατροφή ή τον τρόπο ζωής τους.

Διατροφή 15 ημερών για απώλεια 2-3 κιλών

Ξέρει το κορίτσι και... πράττει αναλόγως. Λίγο πριν φύγει για διακοπές θέλει ο δείκτης της ζυγαριάς της να κατέβει στα 59 κιλά και να... μείνει εκεί. Τι κάνει; Ακολουθεί ένα διατροφικό πρόγραμμα για 2 εβδομάδες με χαμηλά λιπαρά, χωρίς να πεθαίνει της πείνας, ούτε να χάνει την ενέργειά της, απλώς μειώνει τις μερίδες και εστιάζει στην πρωτεϊνη. Κάνε εναλλαγές στο μεσημεριανό και το πρωινό σου για να μη βαριέσαι.

  • Πρωινό: 1 καφές μέτριος με γάλα και ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί ή γιαούρτι με 1 κ.γλ. μέλι και κανέλα
  • Μεσημεριανό: Στήθος κοτόπουλο ή μπιφτέκι ή ψάρι με ντοματίνια σαλάτα
  • Σνακ: 1 φρούτο ή 1 μπάρα δημητριακών
  • Βραδινό: Στήθος κοτόπουλο ή μπιφτέκι ή ψάρι με σαλάτα ρόκα ή σπανάκι στον ατμό

Tα “όχι” της Σταματίνας

Σταματίνα Τσιμτσιλή δίαιτα Youweekly.gr

Γενικά αποφεύγει το ψωμί, τα τηγανητά, τα αναψυκτικά, τη ζάχαρη και το αλκοόλ. “Πατάτες τηγανητές θα φάω όταν είμαι έξω και όχι στο σπίτι. Γλυκό θα φάω μία ή δύο φορές την εβδομάδα, ενώ φτιάχνω σπιτικό παγωτάκι με γάλα και κακάο”, λέει εκείνη και αφήνει με τις αναλογίες της εμάς... παγωτό!