Έχει κάνει πάταγο το φουσκωτό ρινόκερος της Καραβάτου - Μεγάλωσε πολύ ο Αρίωνας και το κουβαλούσε

Που το πήγαινε όμως;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έχει κάνει πάταγο το φουσκωτό ρινόκερος της Καραβάτου - Μεγάλωσε πολύ ο Αρίωνας και το κουβαλούσε

H Kατερίνα Καραβάτου κάνει διακοπές μαζί με την κόρη και τον γιο της, καλύπτοντας όσο κενό έχουν μεταξύ τους από το χρόνο, που χάνουν όσο είναι στην Αθήνα με τα προγράμματα όλων τους να είναι απαιτητικά.

Το μέρος, που χαλαρώνουν δεν επιθυμεί να αποκαλύπτει συνεχώς η παρουσιάστρια, το μόνο σίγουρο όμως είναι πως έχουν πρόσβαση τόσο στη θάλασσα όσο και σε πισίνα, αφού οι φωτογραφίες τους από εκεί είναι πολλές. Μάλιστα έχει φροντίσει να πάρει μαζί της ένα φουσκωτό σε σχήμα ρινόκερου, με το οποίο παίζει τόσο η Κατερίνα όσο και τα παιδιά.

Ο Αρίωνας με το φουσκωτό ρινόκερος της Κατερίνας Καραβάτου

Αρίωνας - Φουσκωτό

Οι δηλώσεις της Καραβάτου πριν φύγει για τις διακοπές της

Αυλαία έριξε η εκπομπή Τι λες τώρα, το μεσημέρι της Κυριακής 26/6 (δείτε τι τηλεθέαση έκανε) με την Κατερίνα Καραβάτου να αποχαιρετά το τηλεοπτικό της κοινό. Μετά από μια δύσκολη χρονιά που πέρασε με το διαζύγιο της, τον κορωνοϊό και το θάνατο της μαμάς της, ολοκλήρωσε τη σεζόν.

Μετά λοιπόν το φινάλε, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, μιλώντας για τα συναισθήματα της και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

«Πολύ ωραία νιώσαμε. Αισθάνομαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω την εκπομπή και ήμουν ανάμεσα σε φίλους. Η φετινή σεζόν ήταν δύσκολη για εμένα γιατί συνέβησαν πάρα πολλά πράγματα» είπε αρχικά.

Αφού επιβεβαίωσε ότι το «Τι λες τώρα!» δεν θα συνεχίσει του χρόνου η παρουσιάστρια ανέφερε πως «για του χρόνου συμβαίνουν πολλά πράγματα είναι πάγια τακτική αυτή».

Σύμφωνα μάλιστα με την εκπομπή, η Κατερίνα Καραβάτου έχει δεχτεί πρόταση για να κάνει κάτι τελείως διαφορετικό.