Επίθεση Μεσσήνη: «Σε ό,τι χρειαστεί θα...» - Οι συγκινητικές δηλώσεις της Παλιοσπύρου για τη γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό

Την αισθάνεται όσο κανένας άλλος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Επίθεση Μεσσήνη: «Σε ό,τι χρειαστεί θα...» - Οι συγκινητικές δηλώσεις της Παλιοσπύρου για τη γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό

Άλλη μία επίθεση με καυστικό υγρό έγινε γνωστή καθώς 49χρονη γυναίκα στη Μεσσήνη κινδύνεψε μετά την τραγική αυτή πράξη του 50χρονου συζύγου της, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει ριζικά μέσα σε ένα λεπτό τη ζωή της.

Τα τραγικά λεπτά, που βίωσε η άτυχη με το που δέχτηκε το καυστικό υγρό περίγραψε άνθρωπος από το περιβάλλον της και στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στο δελτίο ειδήσεων του alpha την Πέμπτη 11/8 η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα σύμβολο, που πέρασε κάτι αντίστοιχο, όμως έχει σταθεί στα πόδια της και δίνει το παράδειγμα.

Η στήριξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη γυναίκα που δέχτηκε επίθεση

«Είμαι σοκαρισμένη, ενημερώθηκα χθες. Κάθε φορά που ακούω κάποιο παρόμοιο περιστατικό, η αλήθεια είναι ότι με ταράζει και ακόμα δεν το καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος μπορεί να προβεί σε μια τέτοια πράξη, το σίγουρο είναι πως κάτι πρέπει να μας προβληματίσει», ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς, μιλάω με πολλές γυναίκες που μου λένε το ίδιο πράγμα, άρα πιστεύω ότι πρέπει κάτι να αλλάξει δραστικά στην πρόληψη και μετά στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών. Ελπίζω η γυναίκα αυτή να τα καταφέρει, πιστεύω σε εκείνη. Έχω μάθει είναι δυνατή και εγώ σε ό,τι χρειαστεί εννοείται θα είμαι δίπλα της».

Αυτός είναι ο 50χρονος δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό στη 49χρονη

Στο γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας εντοπίστηκε και προσήχθη αρχικά ο 50χρονος που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος της πρώην συζύγου του στην περιοχή Ανάληψης της Μεσσήνης.

Ο συλληφθείς, μετά την επίθεση που φέρεται να πραγματοποίησε, επισκέφτηκε την 49χρονη στην οφθαλμολογική κλινική όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρό έγκαυμα στο ένα από τα δύο μάτια της για το οποίο υπάρχει κίνδυνος να χάσει την όρασή της.

Εκεί οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και προχώρησαν στην προσαγωγή του με τον ίδιο αρχικά να αρνείται την πράξη. Κατά την ομολογία του φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως με την 49χρονη -με την οποία είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, είχαν χωρίσει το 2015 και τους τελευταίους μήνες ζούσαν και πάλι μαζί- είχαν προσωπικές και οικονομικές διάφορες και αυτός ήταν ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Δείτε τον εδώ.