Σαν να μη γέννησε ποτέ - Το σώμα της Νάντιας Μπουλέ 1 χρόνο μετά τη γέννα της κόρης της

Μέσα σε καταρράκτη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σαν να μη γέννησε ποτέ - Το σώμα της Νάντιας Μπουλέ 1 χρόνο μετά τη γέννα της κόρης της

Η Νάντια Μπουλέ απολαμβάνει τις διακοπές της έχοντας κλείσει μια δύσκολη σεζόν, αφού ο ρόλος που ανέλαβε να κάνει στο ''Dot'' ήταν απαιτητικός και σίγουρα πρωτόγνωρος για εκείνη.

Έτσι λοιπόν, μέσα από το instgram βλέπουμε πιο ανέμελες στιγμές από εκείνη και την οικογένεια της, με πρόσφατες από τις διακοπές τους στον Όλυμπο. Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός έχοντας μαζί και την ενός έτους κορούλα της, της οποίας νωρίτερα έκανε το πάρτι, επισκέφτηκε καταρράκτη της περιοχής, ο οποίος από ότι φάνηκε είχε πολύ παγωμένα νερά για τις αντοχές της.

Η προσπάθεια της Νάντιας Μπουλέ να βουτήξει σε καταρράκτες

Μπουλέ - Σώμα

Μπουλέ - Σώμα

«Την πρώτη μέρα, πονούσε όλο μου το σώμα από τη γέννα»

Αποκαλύψεις για τον τοκετό και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε έκανε η Νάντια Μπουλέ. Η ίδια πραγματοποιήσε ένα Q&A και απάντησε όλες τις ερωτήσεις των ακολούθων της.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός τόσο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και μετά την γέννηση της πριγκίπισσας της, κάνει συχνά αναρτήσεις και μοιράζεται τα πάντα.

Αυτή τη φορά, η ίδια είχε λίγο χρόνο και έτσι τον εκμεταλλεύτηκε, απαντώντας στις απορίες των διαδικτυακών της φίλων, μια από τις οποίες αφορούσε τον λόγο που δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το όνομα της κόρης της.

«Ο τοκετός κράτησε συνολικά 10-11 ώρες, αλλά ειλικρινά δεν το κατάλαβα. Πέρασε πολύ γρήγορα ο χρόνος και χωρίς πόνο. Μάλλον για αυτό πέρασε γρήγορα. Τις περισσότερες ώρες ήμασταν στο δωμάτιο με τη μαία και τον γιατρό και λέγαμε ιστορίες από τη ζωή και τη δουλειά μας. Απλώς κάποια στιγμή μου είπε: «Ήρθε η ώρα, σπρώξε»».

Οι επόμενες τρεις μέρες μετά τον τοκετό ήταν πιο δύσκολες από τον ίδιο τον τοκετό. Ευτυχώς με τα κατάλληλα παυσίπονα ήμουν οκ. Αλλά ειδικά την πρώτη μέρα, πονούσε όλο μου το σώμα από τη γέννα. Επίσης το πιο επίπονο κομμάτι του τοκετού ήταν πριν ξεκινήσει. Όταν προσπαθούσαν να μου βρουν φλέβα για τον ορό».

Νάντια Μπουλέ αποκάλυψη για τον τοκετό ανάρτηση

Νάντια Μπουλέ αποκάλυψη για τον τοκετό