Έχει σώμα που βάζει κάτω και 20άρες - Η Κατερίνα Λέχου με μαύρο μπικίνι στην παραλία

Απλά εντυπωσιακή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έχει σώμα που βάζει κάτω και 20άρες - Η Κατερίνα Λέχου με μαύρο μπικίνι στην παραλία

Εδώ και λίγο καιρό, η Κατερίνα Λέχου έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα από την παραλία και από τις εξορμήσεις της σε υπέροχες περιοχές της Ελλάδας (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για τον αγαπημένο της).

Ο χρόνος φαίνεται πως είναι ο απόλυτος σύμμαχος της ηθοποιού, η οποία παρόλο που είναι πλέον 54 ετών, έχει διατηρήσει την άψογη σιλουέτα της, κάτι που φάνηκε και στην πιο πρόσφατη φωτογραφία που μαγιό που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Χωρίς ρετούς και με μόνο φίλτρο το φως το ήλιου, η Κατερίνα Λέχου πόζαρε με το μαύρο μπικίνι της και για ακόμη μία φορά έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η φωτογραφία της Κατερίνας Λέχου από την παραλία

«Εμένα αυτή η σκιά μου φτάνει.. αυτοσχέδια αληθινή μοναδική», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Κατερίνα Λέχου μπικίνι

Πώς διατηρεί τη σιλουέτα της

Η ίδια παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πάντα βρίσκει χρόνο να περιποιείται τον εαυτό της και ειδικά το σώμα της, μιας και ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή, ενώ η γυμναστική είναι μέρος της καθημερινότητάς της.

Η Κατερίνα Λέχου λοιπόν έχει αναφέρει πως δεν πίνει ποτέ καφέ και αποφεύγει τα τηγανητά, τις πίτσες, τα σουβλάκια και τα burger. Το24ωρο της Κατερίνας ξεκινάει πάντα με πρωινό το οποίο δεν είναι το ίδιο κάθε μέρα και περιλαμβάνει μία φρυγανιά ολικής αλέσεως με τυρί ή ένα αυγό. Εναλλακτικά μπορείτε να φάτε ένα γιαουρτάκι με δημητριακά ή ένα τοστ με τυρί, γαλοπούλα και ντομάτα.

Για μεσημεριανό διαλέγει μια φορά να φάτε ψάρι, για παράδειγμα σολομό, ή όσπρια, φρέσκα φασολάκια και ζυμαρικά ολικής αλέσεως.

Ψωμί τρώει, αλλά μόνο μία φέτα, ενώ η ηθοποιός συνοδεύει το γεύμα της, μερικές φορές, με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί ενώ για βράδυ προτιμά γιαούρτι με φρούτα ή μια τονοσαλάτα. Ανά τρεις ώρες επιλέγει να τρώει ένα σνακ που μπορεί να είναι ξηροί καρποί, κατά κύριο λόγο αμύγδαλα και φρούτα φρέσκα ή ξερά, ενώ πίνει ανελλιπώς κάθε μέρα δύο φλυτζάνια πράσινο τσάι.

Πώς διατηρεί αυτό το κορμί η Κατερίνα Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου αγαπά πολύ τη γυμναστική, η οποία όπως είχε δηλώσει παλαιότερα στο Πρωινό, μπήκε στη ζωή της λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε. «Είχα πρόβλημα με τη μέση. Λόγω ύψους. Από παλιά. Έπρεπε να κάνω ενδυνάμωση. Η γυμναστική, μού έγινε τρόπος ζωής για να είναι το μυϊκό μου καλά και να στηρίζει την σπονδυλική στήλη».

Όσο για τη διατροφή της; «Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα, αλλά είμαι πολύ πειθαρχημένη: Αν σήμερα φάω κάτι, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι για δύο εβδομάδες δεν πρόκειται να το ξαναφάω αυτό το πράγμα».