Ο πραγματικός λόγος που η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν μιλάει καθόλου για την εγκυμοσύνη της

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο πραγματικός λόγος που η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν μιλάει καθόλου για την εγκυμοσύνη της

Η Τζούλια Αλεξανδράτου το 2002 βραβεύτηκε ως Miss Young σε ηλικία μόλις 16 ετών και ως αναπληρωματική Σταρ Ελλάς το 2006. Την περίοδο εκείνη αλλά και τα επόμενα χρόνια ήταν πρώτο όνομα παντού. Η ασύλληπτη ομορφιά της και η χάρη της δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μοντέλο δεν ήθελε να απασχολεί τα media κρατώντας χαμηλό προφίλ, ενώ για αρκετό καιρό έμενε στο εξωτερικό αφού παντρεύτηκε τον επιχειρηματία, Κριστιάν Καρπόζηλο.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, ξεκίνησε να απασχολεί ξανά τα μέσα, αφού ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Το πρώην μοντέλο διανύει τους πρώτους μήνες και μας έχει σε λίγα στιγμιότυπα την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Ωστόσο, δεν θέλει να μιλάει πολύ για αυτή και αποκάλυψε το λόγο.

Ο λόγος που η Αλεξανδράτου δεν μιλάει για την εγκυμοσύνη της

Όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «Είστε χαζοί; Εννοείται όλη μου η εγκυμοσύνη θα είναι στο Onlyfans δε τη δείχνω δωρεάν».

Τζούλια Αλεξανδράτου onlyfans εγκυμοσύνη

Τι είναι το OnlyFans με το οποίο ασχολείται

Το OnlyFans είναι συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου στο διαδίκτυο με έδρα το Λονδίνο. Οι δημιουργοί περιεχομένου κερδίζουν χρήματα από χρήστες που εγγράφονται στο περιεχόμενό τους. Επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου να λαμβάνουν χρηματοδότηση απευθείας από τους θαυμαστές τους σε μηνιαία βάση, καθώς και τη λειτουργία pay-per-view (PPV). Ο ιστότοπος έχει 2 εκατομμύρια δημιουργούς περιεχομένου και 130 εκατομμύρια χρήστες.

Η υπηρεσία είναι δημοφιλής και συνδέεται συνήθως με πορνογραφικό περιεχόμενο, αλλά φιλοξενεί επίσης και άλλα είδη περιεχομένου, όπως γυμναστές, μουσικούς κ.α.

Ο ιστότοπος έχει επικριθεί για τη φιλοξενία υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, αν και το Εθνικό Κέντρο για τη Σεξουαλική Εκμετάλλευση αναφέρει αμελητέους αριθμούς περιστατικών σε σύγκριση με το Facebook. Στις 19 Αυγούστου 2021 αναφέρθηκε ότι από τον Οκτώβριο του ιδίου δεν θα επιτρεπόταν πορνογραφικό υλικό λόγω πιέσεων από τις τράπεζες, αλλά αυτή η απόφαση ανεκλήθη έξι ημέρες αργότερα λόγω αντιδράσεων μεταξύ των χρηστών και των δημιουργών.