"Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια..." - Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την στιγμή που έμαθε πως είναι έγκυος

Τα συγκινητικά λόγια για την μικρή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 11/8 η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε πως είναι έγκυος στην κόρη της, πέντε χρόνια πριν. Η παρουσιάστρια συγκίνησε με τα λόγια της, μιας και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για την μικρή της.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την κόρη της

«Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια ήξερα ήδη 5 μέρες πως είμαι έγκυος 9 εβδομάδων.

Το έμαθα την πρώτη μέρα διακοπών μου στη Πάρο. Δεν ένιωθα πολύ καλά. Είχα στομαχικές διαταραχές, νεύρα, ( πολλά νεύρα) κ καούρες. Έκανα εντελώς προληπτικά κ μετά από πίεση ένα τεστ εγκυμοσύνης, μόνο κ μόνο για να βεβαιωθώ ότι ΔΕΝ είμαι έγκυος ώστε να λυσσάξω στο σερφ. Και βέβαια καθόλου ΔΕΝ έκανα σερφ εκείνο το καλοκαίρι.

Σήμερα 5 χρόνια μετά, η Αλεξάνδρα έχει ήδη περάσει 4 καλοκαίρια στη Πάρο, τρέχει , παίζει και τρώει παγωτά σε εκείνη τη παραλία που το 2017 επεξεργαζόμουν χυμένη σε μια ξαπλώστρα, τα εναλλασσόμενα συναισθήματα απόλυτης ευτυχίας και χαράς, με την απόλυτη απόγνωση των συμπτωμάτων της εγκυμοσύνης και της αγωνίας για το μέλλον.

Όλα αυτά, ενώ έτρωγα εμμονικά κάπαρη, φέτα κ ελιές με λίγη χωριάτικη σαλάτα. Εννοείται ήμουν βέβαιη πως θα κάνω γιο…

Τελικά η Αλεξάνδρα, αγαπάει τα «παπούτσια με διαμάντια», γκρινιάζει στο πατέρα της που δεν της έχει πάρει διαμάντι ροζ με φούξια γκλιτερ , ακόμα δε βουτάει κεφάλι στο νερό, φωνάζει «νααααα η μαμααααα μου» όταν βλέπει μωβ πανιά στα βαθιά, και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει μαγείρισσα. Για κάποιο λόγο αυτές τις μέρες σκέφτομαι συνέχεια το πως περνούν τα χρόνια…

Ποια χρόνια? Σε δέκα μέρες θα μαστε για σύσκεψη στο Γέρακα. Καλησπέρα, καλή βραδιά», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ελεονώρα Μελέτη.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την κόρη της 

Τα συγκινητικά λόγια της για τον σύζυγό της

Η Ελεονώρα Μελέτη μπορεί και να ζει την αγαπημένη της εποχή του χρόνου, αφού είναι ένα κορίτσι, που αγαπάει το υγρό στοιχείο και σίγουρα αυτή είναι η κατάλληλη φάση για να κάνει όλα τα θαλάσσια σπορ, που τόσο πολύ αγαπάει.

Στην προσπάθεια της λοιπόν, να είναι σε επαφή με το windsurf, στο οποίο θέλει να μυήσει την κορούλα της, αποθέωσε παράλληλα με μια ανάρτηση στο instagram τον σύζυγό της. Αυτό που η παρουσιάστρια θεωρεί πολύ βασικό και καθόλου δεδομένο είναι, το γεγονός ότι τη στηρίζει χωρίς σε όλες τις επιλογές και παράλληλα την καμαρώνει, όπως με το παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε.

«Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη ζωή να έχεις έναν σύντροφο που να μπορεί να καταλαβαίνει τη τρέλα σου, Τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου… βέβαια όταν κανείς κ σύ το ίδιο, είναι πιο εύκολο κ για τους δυο. Αλλά δεν θεωρείται αυτονόητος κ δεδομένος ο «χώρος» σε μια σχέση.

Εδώ βλέπετε να μου δίνεται απλόχερα ο «χώρος» να κάνω κάτι που αγαπώ ενώ ο ο φανταστικός σύζυγος καταγράφει! Αφού πρώτα έχει βοηθήσει στο κουβάλημα, στο στήσιμο κ έχει δώσει κ την ευχή του!

Κατά τα αλλά, η Πάρος είναι 10 χρόνια ο προορισμός μου το καλοκαίρι. Δέκα χρόνια έχω πάει μόνο στη νέα χρυσή ακτή από τις εκατοντάδες παραλίες του νησιού. 10 χρόνια έχω κατέβει γύρω στις 7-8 φορές στη Νάουσα αλλά εκατοντάδες φορές σε απίστευτα μαγικά ταβερνάκια κρυμμένα στα πιο όμορφα κ γραφικά χωριουδάκια στην εδώ γύρω περιοχή… γιατί αυτό που βρίσκεις εδώ είναι τοοοοοοσο όμορφο!

κ το στιγμιότυπο αυτό είναι ένα μικρό καρέ ενός πραγματικά παραδεισένιου κόσμου … για την πληροφορία στη παραλία αυτή έχει γίνει αμέτρητες φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα windsurf.

Όσο για το σύζυγο, @psycho_25 , μην τον λυπάστε! Κανείς περίπου 15 ώρες ποδήλατο την εβδομάδα ! Χωρίς εμένα!».