Ένα βήμα πριν "κλειδώσει" για το Πρωινό - Η πασίγνωστη σεφ που "έκλεψε" ο Λιάγκας από την Σκορδά

Το πρόσωπο που διεκδικούν και οι 2 παρουσιαστές για την εκπομπή τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ένα βήμα πριν

Ένα πρόσωπο που θέλει τόσο ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό όσο και η Φαίη Σκορδά στην νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΙ είναι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία ωστόσο φαίνεται πως έχει καταλήξει ποιον παρουσιαστή θέλει να ακολουθήσει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Οι δυο πρώην συμπαρουσιαστές φαίνεται πως... τα δίνουν όλα για την ποδιά της γνωστής μαγείρισσας, με την ίδια αρχικά να είχε σχεδόν κλείσει στο κανάλι του Φαλήρου, ωστόσο έγινε τελευταία στιγμή η ανατροπή.

Ένα βήμα πριν κλείσει στον ΑΝΤ1 η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο ΑΝΤ1 διεκδίκησε εκ νέου τη σεφ δίνοντας καλές οικονομικές απολαβές και προνόμια, με αποτέλεσμα η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να βρίσκεται ένα βήμα πριν από τις τελικές υπογραφές για να ενταχθεί στο «Πρωινό», έχοντας τη δική της μαγειρική στήλη σε καθημερινή βάση.

Ένα βήμα πριν κλείσει στον ΑΝΤ1 η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

ΑΝΤ1: Πρόδωσαν το όνομά της στον αέρα του Καλοκαίρι Μαζί - Αυτή θα είναι η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την παρουσιάστρια που θα πάρει την θέση της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό και δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα, μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 για τον ΣΚΑΙ.

Το πρωί της Τρίτης 9/8, ωστόσο, η εκπομπή "Καλοκαίρι Μαζί" με παρουσιαστές τον Γιώργο Γρηγοριάδη και την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου πρόδωσε την γυναίκα που θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα κι αυτή είναι η Δούκισσα Νομικού.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες της ίδια και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Σχοινούσα, η δημοσιογράφος της εκπομπής, Αλεξάνδρα Μερακλίδη, είπε κλείνοντας: "Η οποία του χρόνου θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα", επιβεβαιώνοντας έτσι τις ήδη υπάρχουσες φήμες.