''Η κατάσταση μου αυτές τις μέρες πάει...'' - Δύσκολες στιγμές για τη την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Τι είναι αυτό που την ταλαιπωρεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
''Η κατάσταση μου αυτές τις μέρες πάει...'' - Δύσκολες στιγμές για τη την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Μετά τον τελικό του Survivor 5 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας είναι αχώριστοι και απολαμβάνουν μαζί όλες τις στιγμές που στερήθηκαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, που τους κράτησε σε απόσταση. Τις τελευταίες μέρες απολάμβαναν διακοπές δίχως τέλος, ωστόσο όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από δύο stories της, όπου φαίνεται εμφανώς καταβεβλημένη τις τελευταίες μέρες κάτι την ταλαιπωρεί.

To κομμάτι της σχέσης τους με τον Σχίζα πάντως πάει από το καλό στο καλύτερο, αφού τα κάνουν όλα μαζί και μάλιστα έχουν γίνει και οι απαραίτητες γνωριμίες με τα πεθερικά που είναι ένα ακόμα βήμα που δείχνει ότι ο δεσμός αυτός θα κρατήσει. Με αφορμή μάλιστα τα γενέθλια της πεθεράς του, ο Σχίζας πόζαρε με μαμά και κόρη δείχνοντας πόσο καλές σχέσεις διατηρούν.

Τι συμβαίνει με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

H ίδια δημοσίευσε δύο stories ξαπλωμένη και αμακιγιάριστη όπου ακούγεται να λέει πως η κατάστασή της πάει από το κακό στο χειρότερο και ότι δε μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, ενώ στο άλλο γράφει χιουμοριστικά την ατάκα «Kill me. Ότι και αν συμβαίνει ευχόμαστε να είναι καλά και να επανέλθει γρήγορα στις δραστηριότητές της.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε εμφανώς καταβεβλημένη κατάσταση

Ξέσπασε ο Σχίζας για όσους λένε ότι του τρώει τα λεφτά

Ο Στάθης Σχίζας είναι ο νικητής του φετινού Survivor, με αποτέλεσμα το έπαθλο των 100.000 ευρώ να είναι πλέον δικό του. Η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τον στήριζε καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο και το κοινό την αποθέωσε για την συμπεριφορά της απέναντί του. Παρόλα αυτά, όταν το παιχνίδι έφτασε στο τέλος του, όλα άλλαξαν.

Το μοντέλο συνηθίζει να κυκλοφορεί με ακριβά ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ γενικότερα (δείτε εδώ πόσο η τσάντα που κρατούσε στα μπουζούκια) και πολλοί θεωρούν πως τα χρήματα αυτά προέρχονται από το πορτοφόλι του καλού της. Ο ίδιος ενοχλήθηκε πολύ από όσα διάβαζε για εκείνη και την Τρίτη 9/8 ξέσπασε, μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Στάθης Σχίζας

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Στάθης Σχίζας - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου