Survivor 5: «Μού είχε στείλει πριν μπω στο παιχνίδι...» - Ο Εμμανουήλ ''έκαψε'' τη Μαρία Αντωνά

«Μου είναι αδιάφορη, ούτε καν τη βλέπω....»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Μού είχε στείλει πριν μπω στο παιχνίδι...» - Ο Εμμανουήλ ''έκαψε'' τη Μαρία Αντωνά

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παραχώρησε συνέντευξη στην Espresso, λίγο μετά τα δύσκολα που πέρασε με την υγεία του, μιλώντας μεταξύ άλλων για τα όσα δήλωνε στο survivor 5 για τον Σοϊλέδη αλλά και την σχέση, που έχει σήμερα με τη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά.

Ο πρώην παίκτης δε ''μάσησε'' για άλλη μια φορά τα λόγια του και μάλιστα αποκάλυψε πως κατά τη γνώμη του η Αντωνά κινούταν στρατηγικά θέλοντας να έχει καλές σχέσεις με όλους τους παίκτες, που μπήκαν στη συνέχεια στο παιχνίδι για να μην ψηφίζουν στην κάλπη τον Άρη προς αποχώρηση.

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τη Μαρία Αντωνά

Με την Μαρία Αντωνά τι ακριβώς συνέβη στον τελικό; Σου τα είχε… μαζεμένα επειδή έλεγες για τον Άρη και την Σοφιάννα;

Η συγκεκριμένη κοπέλα μού είχε στείλει δεκάδες μηνύματα πριν μπω στο παιχνίδι, εξυψώνοντάς με, λέγοντάς μου πως με γούσταραν εκείνη κι ο Άρης. Προφανώς το έκανε στρατηγικά με όλους τους παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι αλλά και μετά, για να στηρίζουν τον αρραβωνιαστικό της στις συνεντεύξεις τους. Είναι μια κοπέλα με στρατηγική.

Όταν βγήκα της τηλεφώνησα και της εξήγησα πως ήταν χιουμοριστικά αυτά που έλεγα για την Σοφιάννα, όχι για να της κάνω κακό.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Εκείνη τότε μου είπε «ωραία, μόλις βγεις στις εκπομπές και πεις πως έκανες χιούμορ, θα βγω κι εγώ και θα αναθεωρήσω δημοσίως»… Διότι είχε μιλήσει πολύ άσχημα για εμένα. Εγώ έκανα αυτό που της υποσχέθηκα αλλά εκείνη δεν τήρησε το λόγο της.

Στον τελικό με έσπρωξε περνώντας από δίπλα μου όταν βγήκε νικητής ο Στάθης. Με νευρίασε αυτό και δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά μαζί της. Μου είναι αδιάφορη, ούτε καν τη βλέπω.

«Πέρασε επιθετικά από δίπλα μου και με...»

Στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου μίλησε το πρωί της Κυριακής 10/7 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος αναφέρθηκε στη Μαρία Αντωνά και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε μάλιστα και για το τραγούδι του (ακούστε το εδώ).

«Τον μεγαλύτερο χαμό στο Survivor τον έκανα εγώ. Έχω αυτογνωσία και είμαι έντονος χαρακτήρας. Πήγα να αγκαλιάσω τον Στάθη και η Μαρία Αντωνά πέρασε επιθετικά από δίπλα μου και με έσπρωξε πάρα πολύ έντονα. Αυτό με ενόχλησε και με στεναχώρησε πάρα πολύ. Δεν έγινε κατά λάθος, δεν είμαι χαζός. Με έσπρωξε επιθετικά για να μου δείξει ότι δεν με βλέπει καν.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μου έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία, με την κακή έννοια. Είναι εμμονικός μαζί μου και δεν με ξέρει σαν χαρακτήρα. Αν με γνωρίσει, θα αναθεωρήσει. Έχει μιλήσει πολύ άσχημα για μένα, ίσως έχει πάει με το μέρος της άλλης πλευράς. Ως δημοσιογράφος θα έπρεπε να μην επηρεάζεται από κανέναν και να έχει μια προσωπική άποψη».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε από την πλευρά του: «Η προσωπική μου άποψη διαμορφώθηκε από αυτά που είδα ως τηλεθεατής γιατί ως παίκτης δεν βρεθήκαμε στο Survivor. Να υπενθυμίσω στον Κωνσταντίνο ότι ακόμα ρωτούν τον Άρη σχετικά με αυτό το αστείο, που σε κάποια άλλη περίπτωση μπορεί σε κάποιον να είχε στοιχίσει το γάμο του, τη σχέση του…

Είπε πολύ άσχημα πράγματα και τώρα λέει ότι έβγαλε ένα τραγούδι με το οποίο θέλει να δείξει ότι σέβεται τους άλλους, αλλά καθόλου δεν σεβάστηκε. Για το σπρώξιμο της Μαρίας το είπε ο Κωνσταντίνος που είπε και για τον Άρη και τη Σοφιάνα και μετά είπε ότι τα έλεγε με τρολ. Τα είδε στον ύπνο του. Στο δάσος έφευγαν τέσσερα άτομα και αυτά που έλεγε δεν ήταν ούτε τρολ, ήταν αηδίες, απλά για να ασχοληθεί κάποιος μαζί του».