Εκείνος είναι 35 και εκείνη... - Η διαφορά ηλικίας του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Μπορεί ακόμα να μην έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους αλλά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκείνος είναι 35 και εκείνη... - Η διαφορά ηλικίας του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Εδώ και αρκετό καιρό φημολογείται έντονα πως ο αγαπημένος Χρήστος Μάστορας έχει βρει νέο έρωτα στη ζωή του μετά τον χωρισμό του με την Χριστίνα Παπαδέλη, την Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Οι δυο τους δεν θέλουν να επιβεβαιώσουν τη σχέση τους, ωστόσο όπως λέει και ο σοφός λαός, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM. Ήδη από την οντισιόν της εντυπωσίασε τους κριτές, οι οποίοι της είπαν ότι είναι ίδια η Σκάρλετ Γιόχανσον. Πέρασε άνετα στο σπίτι ωστόσο σύντομα αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς καθώς όπως είπε δεν της ταίριαζε το ριάλιτι. Έκτοτε έχει ακολουθήσει μία εξαιρετική καριέρα στο μόντελινγκ, ενώ ασχολείται ενεργά και με το Instagram.

Μάστορας Καληφώνη σχέση

Η διαφορά ηλικίας Μάστορα - Καληφώνη

Καλά τα της καριέρας αλλά όπως όλα δείχνουν, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχει να χαίρεται και για τα προσωπικά της. Συγκεκριμένα, εδώ και λίγο καιρό, ορισμένες αναρτήσεις έχουν δείξει πως ο Χρήστος Μάστορας και το μοντέλο είναι όντως ζευγάρι (δείτε εδώ τις φωτογραφίες που τους πρόδωσαν), όσο κι αν το αρνούνται.

Μάστορας Καληφώνη διαφορά ηλικίας

Άλλωστε είναι πολύ ταιριαστοί μεταξύ τους. Όσον αφορά στις ηλικίες τους, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι 26 ετών, ενώ ο Χρήστος Μάστορας θα κλείσει σύντομα τα 35.

Ποιος είναι ο πρώην της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM και παρά το γεγονός ότι αποχώρησε οικειοθελώς κατάφερε να ξεχωρίσει με την εμφάνισή της. Τα τελευταία χρόνια, το μοντέλο – που ασχολείται πλέον με το Instagram και το Youtube – βρισκόταν σε σχέση με γοητευτικό μετρ του Κωνσταντίνου Αργυρού, Κωνσταντίνο Κυριακού. Οι δυο τους φαίνεται πως ζούσαν έναν θυελλώδη έρωτα, με τις κοινές αναρτήσεις στα social media να είναι κάτι παραπάνω από συχνές.

Ωστόσο, εδώ και αρκετούς μήνες οι δυο τους έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους...

Γαρυφαλλιά Καληφώνη Χρήστος Μάστορας

Γαρυφαλλιά Καληφώνη  gntm

Γαρυφαλλιά Καληφώνη πρώην σύντροφος