«Δεν θα ήθελα να πουλήσω...» - Η αφοπλιστική απάντηση της Καληφώνη σχετικά με τις φήμες περί σχέσης με τον Μάστορα

Τα είπε έξω από τα δόντια μέσα από βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν θα ήθελα να πουλήσω...» - Η αφοπλιστική απάντηση της Καληφώνη σχετικά με τις φήμες περί σχέσης με τον Μάστορα

Πολλές είναι οι φήμες που τους θέλουν μαζί το τελευταίο διάστημα ειδικότερα μετά την είδηση πως πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στην Χαλκιδική. Ο λόγος για το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο GNTM, την Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τον Χρήστο Μάστορα.

Μετά λοιπόν από τα δημοσιεύματα για τη νέα της σχέση με τον τραγουδιστή, έρχεται καθημερινά αντιμέτωπη με ερωτήσεις που αφορούν το θέμα αυτό και γενικότερα την προσωπική της ζωή και έτσι θέλησε να βάλει ένα τέλος.

Η απάντηση της Καληφώνη σε ερώτηση για τα προσωπικά της

Μέσα από ένα Q&A έλαβε την εξής ερώτηση «Ρε κολλητή με ποιον πήγες διακοπές, με φίλες;» και η ίδια απάντησε: «Δεν έχει σημασία, πλέον στα social θα δείχνω επιλεκτικά αυτό που θέλω να δείχνω και μέχρι εκεί που αντέχω εγώ να δείχνω, ώστε να μην επηρεάζεται η ζωή μου και η ψυχική μου ηρεμία…

Μην σπαταλάτε την ενέργειά σας γιατί το βλέπω σε μηνύματα που μου έρχονται, με το να μάθετε τι κάνει ο άλλος στη ζωή του, σπαταλάτε τόση ενέργεια και αφήνετε τη δική σας ζωή πίσω, δεν χρειάζεται να ξέρετε. Εγώ είμαι εδώ για να συζητάμε, να σας δείχνω αυτό που σας δείχνω, είμαι αυτό που ήμουν πάντα. Δεν θα ήθελα να πουλήσω την προσωπική μου ζωή και να στέλνει μετά ο καθένας τα μηνύματά του».

Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι είναι μαζί αλλά αυτός λέει άλλα

Ο Χρήστος Μάστορας και το συγκρότημά του, οι Μέλισσες, έδωσαν συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 εκεί όπου μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση που του χρεώνουν με το γνωστό μοντέλο από το GNTM, Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Οι φήμες τους θέλουν να είναι μαζί, ενώ ορισμένα stories που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο αποδεικνύουν ότι έχουν κάνει κοινές διακοπές, ενώ σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες οι δυο τους έκαναν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους (δείτε εδώ ποιο είναι αυτό). Ο Χρήστος Μάστορας βέβαια από τη μεριά του, αρνείται να το παραδεχτεί.

Στην ερώτηση που του έγινε για την προσωπική του ζωή, και για το αν τελικά βρίσκεται σε σχέση ή όχι, ο Χρήστος Μάστορας απάντησε: «Δεν έχω σχέση όχι. Είμαι ελεύθερος».

Για το αν ενοχλείται από τις φήμες που κυκλοφορούν για εκείνον και την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, σχολίασε: «Δεν ξέρω αν είναι εμπόδιο. H αλήθεια είναι ότι δεν θέλω οι άνθρωποι που μπορεί να είναι φίλοι μου ή μπορεί να έχει ακουστεί κάτι επειδή μας είδαν κάπου μαζί να τους χρεώσουν εμένα. Δεν με πειράζει τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Αυτό που με πειράζει είναι να εκτίθονται άνθρωποι χωρίς την άδεια τους».