«Αυτό το αμόρφωτο κακομαθημένο κοριτσάκι...» - Στα άκρα η άγρια κόντρα ανάμεσα σε Εμμανουήλ και Αντωνά

Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αυτό το αμόρφωτο κακομαθημένο κοριτσάκι...» - Στα άκρα η άγρια κόντρα ανάμεσα σε Εμμανουήλ και Αντωνά

Δεν περίμενε κανείς να φτάσει τόσο μακριά η κόντρα μεταξύ τους, μετά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ σε πρόσφατη συνέντευξη του. Η Μαρία Αντωνά, μετά από τις δηλώσεις του make up artist, σχετικά με «στρατηγική» της όσο ο Άρης Σοϊλέδης βρισκόταν στο Survivor, απασφάλισε και έδωσε την δική της απάντηση, για να έρθει λίγη ώρα μετά ο Εμμανουήλ και να ρίξει περισσότερο λάδι στην φωτιά.

Τα αιχμηρά σχόλια του Εμμανουήλ για την Αντωνά

«Και με τη δική μου τη σειρά, θα ήθελα να απαντήσω σε αυτό το αμόρφωτο κακομαθημένο – θρασύτατο κοριτσάκι, πως αν δεν είχα ασχοληθεί έστω και λίγο μαζί της, δεν θα είχε πάρει ούτε το 1% από την δημοσιότητά μου. Δουλεύω 20 χρόνια μέσα στην τηλεόραση», ανέφερε αρχικά και συνέχισε

Είμαι επαγγελματίας και δεν την βλέπω καν. Επίσης όποιος παίκτης λέει κάτι αρνητικό για το συγκεκριμένο κοριτσάκι και τον συγκεκριμένο σύντροφο, αρχίζει να απειλεί τους πάντες».

Τι είχε πει εξαρχής ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παραχώρησε συνέντευξη στην Espresso, λίγο μετά τα δύσκολα που πέρασε με την υγεία του, μιλώντας μεταξύ άλλων για τα όσα δήλωνε στο survivor 5 για τον Σοϊλέδη αλλά και την σχέση, που έχει σήμερα με τη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά.

Ο πρώην παίκτης δε ''μάσησε'' για άλλη μια φορά τα λόγια του και μάλιστα αποκάλυψε πως κατά τη γνώμη του η Αντωνά κινούταν στρατηγικά θέλοντας να έχει καλές σχέσεις με όλους τους παίκτες, που μπήκαν στη συνέχεια στο παιχνίδι για να μην ψηφίζουν στην κάλπη τον Άρη προς αποχώρηση.

Με την Μαρία Αντωνά τι ακριβώς συνέβη στον τελικό; Σου τα είχε… μαζεμένα επειδή έλεγες για τον Άρη και την Σοφιάννα;

Η συγκεκριμένη κοπέλα μού είχε στείλει δεκάδες μηνύματα πριν μπω στο παιχνίδι, εξυψώνοντάς με, λέγοντάς μου πως με γούσταραν εκείνη κι ο Άρης. Προφανώς το έκανε στρατηγικά με όλους τους παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι αλλά και μετά, για να στηρίζουν τον αρραβωνιαστικό της στις συνεντεύξεις τους. Είναι μια κοπέλα με στρατηγική.

Όταν βγήκα της τηλεφώνησα και της εξήγησα πως ήταν χιουμοριστικά αυτά που έλεγα για την Σοφιάννα, όχι για να της κάνω κακό.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Εκείνη τότε μου είπε «ωραία, μόλις βγεις στις εκπομπές και πεις πως έκανες χιούμορ, θα βγω κι εγώ και θα αναθεωρήσω δημοσίως»… Διότι είχε μιλήσει πολύ άσχημα για εμένα. Εγώ έκανα αυτό που της υποσχέθηκα αλλά εκείνη δεν τήρησε το λόγο της.

Στον τελικό με έσπρωξε περνώντας από δίπλα μου όταν βγήκε νικητής ο Στάθης. Με νευρίασε αυτό και δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά μαζί της. Μου είναι αδιάφορη, ούτε καν τη βλέπω.