Έδωσε απαντήσεις για τον χωρισμό της με τον Τσαγκρίδη - Τα είπε όλα με μία φωτογραφία η Κατερίνα Καινούργιου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έδωσε απαντήσεις για τον χωρισμό της με τον Τσαγκρίδη - Τα είπε όλα με μία φωτογραφία η Κατερίνα Καινούργιου

Πολλές είναι οι φήμες που αφορούν την προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου και τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη τον τελευταίο καιρό και έτσι η ίδια θέλησε να απαντήσει για όλους και για όλα μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην σύντροφός της βρίσκεται στην Κέρκυρα μαζί με νέο σύντροφο (δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες), εκείνη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάρο μαζί με τις κολλητές της (δείτε εδώ το βίντεό τους) και προσπαθεί να αφήσει πίσω της μία επεισοδιακή χρονιά.

Η ανάρτηση - απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου για τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Όταν λοιπόν κάποιος διαδικτυακός της φίλος τη ρώτησε που βρίσκεται ο Κίτον, το προηγούμενο σκυλάκι της, εκείνη απάντησε: «Είναι πολύ καλά, μεγαλώνει με τον Φίλιππο».

Κατερίνα Καινούργιου χωρισμός

Τι συμβαίνει στ' αλήθεια με την προσωπική της ζωή

Η προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου φαίνεται πως έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης για φέτος το καλοκαίρι. Τα φώτα έπεσαν πάνω στην παρουσιάστρια μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τώρα νέες φήμες τη θέλουν να έχει άλλο άνδρα στο πλευρό της.

Λίγες ώρες πριν κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βρίσκεται στην Κέρκυρα όπου και εθεάθη με νέο πρόσωπο, ενώ πριν από λίγο, η Soula Glamorous αποκάλυψε μέσα από το Instagram της πως σύμφωνα με πληροφορίες και η Κατερίνα Καινούργιου κάνει διακοπές με κάποιον στην Πάρο.

Κατερίνα Καινούργιου Πάρος

Μπορεί οι φήμες να τη θέλουν να έχει κάποιον στο πλευρό της στο ταξίδι της στις Κυκλάδες, ωστόσο μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Πάρο μαζί με τις φίλες της και χθες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα τέλειο βίντεο στο οποίο τραγουδάει καψουροτράγουδα μέσα στο αμάξι με την παρέα της.

Επομένως ναι, η Κατερίνα Καινούργιου ξεπερνάει σιγά σιγά τον Φίλιππο Τσαγκρίδη αλλά έχει στήριγμά της τις φίλες της και όχι ένα νέο φλερτ.