Είχε μιλήσει η ίδια ανοιχτά για αυτό - Οι σχέσεις της Ολυμπίας Χοψονίδου με τη μητέρα του Βασίλη Σπανούλη

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είχε μιλήσει η ίδια ανοιχτά για αυτό - Οι σχέσεις της Ολυμπίας Χοψονίδου με τη μητέρα του Βασίλη Σπανούλη

Έχουν κλείσει 11 χρόνια γάμου, ωστόσο μέχρι και σήμερα, μετά από 6 παιδιά, η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μάλιστα, μετά την απόσυρση του μπασκετμπολίστα από την ενεργό δράση, οι δυο τους περνούν ακόμη περισσότερο χρόνο μαζί και πραγματοποιούν το ένα ταξίδι μετά το άλλο (δείτε εδώ φωτογραφίες από την ρομαντική εξόρμησή τους στην Πάρο).

Η οικογένεια Σπανούλη είναι πολύ δεμένη και έτσι πριν από λίγο καιρό, μέσα από ένα Q&A που είχε κάνει η Ολυμπία Χοψονίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε μιλήσει για τις σχέσεις που έχει με την μητέρα του συζύγου της.

Η αποκάλυψη της Ολυμπίας Χοψονίδου για τις σχέσεις της με τον Βασίλη Σπανούλη

Με τόσα παιδιά είναι λογικό πως η Ολυμπία Χοψονίδου θα πρέπει να έχει αρκετή βοήθεια και μια από αυτές θα είναι από πλευράς της οικογένειας του Βασίλη Σπανούλη και συγκεκριμένα της μαμάς του.

«Ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου... η πεθερά μου είναι άγιος άνθρωπος και έχω μάθει πάρα πολλά από αυτήν... Εύχομαι και ελπίζω όταν φτάσω στην ηλικία της (που είναι νέα ακόμη) να έχω την μεγάλη καρδιά όπως εκείνη και το προτέρημα να ζητώ συγγνώμη ακόμη και να μην φταίει μόνο και μόνο για να είναι καλά τα παιδιά της», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά.

Ολυμπία Χοψονίδου πεθερά

Συγκίνηση στο σπίτι τους με τα γενέθλια του Βασίλη Σπανούλη

Ο Βασίλης Σπανούλης γιόρτασε τα γενέθλιά του, την Κυριακή 7 Αυγούστου και έτσι πέρασε όλη την ημέρα μαζί με την υπέροχη οικογένειά του, την Ολυμπία Χοψονίδου και τα 6 τους παιδιά.

Μπορεί η σύζυγός του να του ευχήθηκε με μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους (δείτε την εδώ), ωστόσο του είχε ετοιμάσει και μία πολύ ξεχωριστή έκπληξη για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά του καθώς και η ίδια, του ετοίμασαν μία υπέροχη κάρτα, στην οποία ο καθένας έγραψε μία ευχή. Ανάμεσα στα λόγια που ξεχώρισαν φυσικά ήταν η ευχή που έστειλε η Ολυμπία Χοψονίδου στον αγαπημένο της.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου, κολόνα του σπιτιού μας, βράχε της ζωής μας, στήριγμα της κάθε μέρας μας. Χρόνια πολλά αισιοδοξία της ζωής μας, θαρραλέε άντρα μου. Χρόνια πολλά στον καλύτερο σύζυγό του κόσμου. Εύχομαι τα επόμενα 40 χρόνια, ακόμα καλύτερα και ευτυχισμένα. Σ' αγαπώ πολύ, Ολυμπία», του έγραψε η αγαπημένη του σύζυγος.

Βασίλης Σπανούλης γενέθλια