Μόνο αυτός και ο γιος του - Τα ξεχωριστά φετινά γενέθλια του Σταύρου Σβήγκου

«Σήμερα άγγιξα...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μόνο αυτός και ο γιος του - Τα ξεχωριστά φετινά γενέθλια του Σταύρου Σβήγκου

Έχει μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με το γιο του, για τον οποίο έχει εξομολογηθεί και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε, και αυτό φαίνεται από τις στιγμές που περνά μαζί του! Ο λόγος για τον ηθοποιό Σταύρο Σβήγκο, ο οποίος γιόρτασε τα φετινά του γενέθλιά στην παραλία δίπλα στον μονάκριβό του, χαμογελαστός και γεμάτος ευγνωμοσύνη, όπως έγραψε και σε σχετικά ανάρτησή του.

Η τρυφερή ανάρτηση του Σταύρου Σβήγκου με το γιο του

Ο ηθοποιός πέρασε την μέρα κάνοντας θαλάσσια σπορ με τον γιο του και σε ανάρτηση που έκανε στα social media, όπου απεικονίζονται ανέμελοι και χαμογελαστοί να παίζουν με τα κύματα, έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα άγγιξα τα 37!!! Αγκαλιά με ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή … Παιχνίδι και ευτυχία».

Τα ξεχωριστά φετινά γενέθλια του Σταύρου Σβήγκου

Όσα έχει πει για το διαζύγιο του και τη συνεπιμέλεια του παιδιού

Στην κάμερα της εκπομπής του Mega, Mega Καλημέρα, είχε μιλήσει το πρωί της Πέμπτης 12/5. Ανάμεσα σε όλα αναφέρθηκε στις άλλες δουλειές που έχει κάνει, στο διαζύγιο και στη συνεπιμέλεια του παιδιού με την πρώην σύντροφο του καθώς και στο ενδεχόμενο να βρεθεί στο ρόλο του παρουσιαστή.

«Έχω καντίνα δική μου, έχω σερβίρει, ήμουν σε μπαρ, μηχανικός αυτοκίνητων, σε σουβλατζίδικο. Πάντα έχουμε οικονομική δυσκολία, ποιος δεν έχει; Την περνάω κάθε φορά που έρχεται η εφορία τέλος του χρόνου», ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

Υπενθυμίζουμε πως η καντίνα του ηθοποιού βρίσκεται στη παραλία Λιανή Άμμο στους Αγίους Αποστόλους του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και βρίσκεται σε λειτουργία από το καλοκαίρι του 2021.

Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε σχετικά με την απόφασή του να πάρει διαζύγιο από την πρώην σύντροφό του και για την συνεπιμέλεια.

«Αποφασίσαμε μετά το διαζύγιο να έχουμε συνεπιμέλεια του παιδιού, κοιτάζω πια να μην φορτώνω το πρόγραμμα μου. Αν ένα ζευγάρι είναι ικανό να έχει συνεπιμέλεια είναι φοβερό, και οι δυο γονείς είναι εξίσου σημαντικοί. Νιώθω πολλές φορές μητέρα και είμαι υπερήφανος για αυτό, πρέπει να ξεπεράσουμε τα στερεότυπα, είμαστε τρυφεροί και οι μπαμπάδες. Ό,τι και να γίνεται στις ζωές πάντα θα χάνεις και θα βρίσκεις την ισορροπία σου, είμαι πολύ καλά όμως», είπε για την απόφαση του ίδιου και της πρώην συντρόφου του να προχωρήσουν σε συνεπιμέλεια του παιδιού τους.

Για τον συμβιβασμό αλλά και την ψυχανάλυση ο Σταύρος Σβήγκος ανέφερε: «και σε παλαιότερες σχέσεις και στον γάμο γίνονται συμβιβασμοί, δεν είναι πάντα πιο εύκολο όταν υπάρχει παιδί να πάρεις αποφάσεις. Αν έχω επισκεφθεί ειδικό για ψυχανάλυση; Καλά να είσαι».

Ακόμη, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ως παρουσιαστής εκπομπής πάλι: «Η παρουσίαση είχε πλάκα, μου άρεσε, θα το ξανάκανα».