Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Την ''τσάκωσε'' ο φακός σε παραλία της Μυκόνου - Η πίσω όψη της Βρισηίδας χωρίς φίλτρα

Έτσι είναι στην πραγματικότητα το σώμα της χωρίς ρετους

Την ''τσάκωσε'' ο φακός σε παραλία της Μυκόνου - Η πίσω όψη της Βρισηίδας χωρίς φίλτρα
News 14.08.2022 15:35
Από Youweekly Team

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι στα καλύτερά της, αφού απολαμβάνει το καλοκαίρι της σε πολλά και ωραία μέρη της Ελλάδας, έχοντας βρει παράλληλα τον έρωτα στα μάτια του Σπύρου Μαρτίκα, με τον οποίο δεν κρύβουν ούτε στο ελάχιστο τον έρωτά τους ακόμα και σε κοινή θέα.

Για άλλη μια φορά λοιπόν, η instagrammer και ο φαρμακοποιός πήγαν στη Μύκονο εκεί, όπου του ''τσάκωσε'' ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr, γνωρίζοντας πλέον πως το νησί των ανέμων είναι το είναι αγαπημένος της προορισμός. Εκτός λοιπόν από τα τρυφερά τετ - α - τετ, είδαμε και το κορμί της πολύ αδύνατης Ανδριώτου χωρίς κανένα φίλτρο.

Το κορμί της Βρησηίδας Ανδριώτου χωρίς ρετους

Βρισηίδα - Χωρίς ρετους

Βρισηίδα - Μαρτίκας

Η τρυφερή εξομολόγηση του Μαρτίκα για το κορίτσι του

Ο έρωτας τους πλέον δεν μπορεί να ειπωθεί με λόγια και το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του! Λίγο πριν συγκατοικήσουν, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, είναι αχώριστοι και περνούν μαζί τις διακοπές τους, ερωτευμένοι και αδιάφοροι προς τα αδιάκριτα και κακόβουλα σχόλια που ακούνε κατά καιρούς.

Μέσα από αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους, αλλά και τρυφερά λόγια αγάπης.

Πριν λίγες ώρες ο φαρμακοποιός, ανέβασε μία φωτογραφία με το μοντέλο από βραδινή τους έξοδο όπου αγκαλιασμένη κοιτιούνται και όπως δείχνει και η φωτογραφία "λιώνουν" ο ένας για τον άλλο.

«Εξουσιάζεις το κορμί μέχρι την στιγμή της κυρίευσεις του. Απαιτείς απόλυτη παράδοση, παίρνεις και δίνεις απόλαυση, πάθος, έρωτα. Το μυαλό όμως; Στο μυαλό φίλε μου κρύβεται όλο το μυστικό. Όχι αν έχει... Αλλά για πόσο νομίζεις ότι θα μπορείς να το κρατάς, κάτω απ την εξουσία του κορμιού σου. Θαυμάζω το μυαλό σου ! Αυτή την αντίληψη σου , που με καθηλώνει κάθε στιγμή !» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Σπύρος Μαρτίκας λιώνει για την Βρισηίδα και δεν το κρύβει

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χτίζουν σπίτι στην Αθήνα Βρισηίδα και Μαρτίκας - Βίντεο από το εσωτερικό του

«Έχω μπλέξει με έναν...» - Οι πρώτες αναρτήσεις της Βρισηίδας και του Μαρτίκα από το ταξίδι τους στην Τουλούζη

Share