Έγινε γνωστό πριν λίγο - Η ανακοίνωση του Open για το πρόγραμμα του Δεκαπενταύγουστου

Τι ισχύει για την συγκεκριμένη μέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγινε γνωστό πριν λίγο - Η ανακοίνωση του Open για το πρόγραμμα του Δεκαπενταύγουστου

Την Δευτέρα 15 Αυγούστου είναι μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χριστιανοσύνης και ο σταθμός του Open (δείτε εδώ ποια εκπομπή θα είναι στο Σαββατοκύριακο τη νέα σεζόν) ,προκειμένου να τιμήσει τη μεγάλη Θεομητορική Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ή αλλιώς όπως συχνά το λένε το «Πάσχα του καλοκαιριού» έκανε ένα ειδικό πρόγραμμα.

Δεκαπενταύγουστος στο OPEN

Τη Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022, μεγάλη ημέρα για τη Χριστιανοσύνη, το OPEN θα μεταδώσει στις 08:30 τη Θεία Λειτουργία, σε απευθείας σύνδεση με τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης, ώστε όλοι οι πιστοί να έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την λειτουργεία από όπου και αν βρίσκονται.

Η ανακοίνωση του Open για το πρόγραμμα του Δεκαπενταύγουστου

Με βροχές και ο Δεκαπενταύγουστος

Αρκετά άστατος καιρός αναμένεται τις επόμενες ημέρες και κυρίως όσο πλησιάζουμε προς τον Δεκαπενταύγουστο όπως προβλέπει ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτησή του στο Facebook.

Όπως όλα δείχνουν η εξέλιξη του καιρού έχει «κλειδώσει» και οι άστατες καιρικές συνθήκες θα κυριαρχούν κυρίως τα μεσημέρια – απογεύματα στην ενδοχώρα και κατά τις βραδινές ώρες στα βόρεια.

Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση έως και 3 βαθμούς από τις 10 έως τις 15 Αυγούστου.

«Ενδείξεις για άστατο καιρό τα μεσημερια-απογεύματα στην ενδοχώρα και κυρίως στα βόρεια ακόμα και τις βραδινές ώρες καθώς και υποχώρηση του υδραργύρου κατά 2-3 βαθμούς από τις 10 Αυγούστου μέχρι και τον 15Αυγουστο ! Όσον αφορά στο μελτέμι στο Αιγαίο, αυτό δείχνει να εξασθενεί αρκετά μεταξύ 14-17 Αυγούστου», αναφέρει.

Ενδείξεις για άστατο καιρό τα μεσημερια-απογεύματα στην ενδοχώρα και κυρίως στα βορεια ακομα και τις βραδινές ώρες...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Saturday, August 6, 2022
TAGS