Απασφάλισε η Πηνελόπη Πλάκα για τον γάμο - «Δεν θα παντρευτώ επειδή είμαι...»

Τα είπε έξω από τα δόντια η ηθοποιός

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Απασφάλισε η Πηνελόπη Πλάκα για τον γάμο - «Δεν θα παντρευτώ επειδή είμαι...»

Πρόσφατα με μία αφοπλιστική και οργισμένη ανάρτησή της, είχε τοποθετηθεί όπως και σχεδόν όλοι οι συνάδελφοί της για τις φωτιές, ωστόσο τώρα μιλάει για τις ερωτήσεις που γίνονται συχνά στους ανθρώπους και για τα "κουτάκια" που έχει η κοινωνία μας σχετικά με το ενδεχόμενο του γάμου και του παιδιού.

Ο λόγος για την ταλαντούχα ηθοποιό Πηνελόπη Πλάκα, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στη Real life και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη, με αφορμή τον ερχομό της τρίτης σεζόν στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και την προοπτική να αποκτήσει δικό της παιδί.

Η αφοπλιστικές απαντήσεις της Πηνελόπης Πλάκα

Στη σειρά υποδύεσαι μια κοπέλα που έφυγε από την πόλη και βρήκε τον έρωτα στο χωριό, στο πλευρό του Παναγή, τον οποίο παντρεύτηκε. Στη ζωή σου σκέφτεσαι να παντρευτείς;

Πρέπει να ρωτάμε τους ανθρώπους αν θέλουν να παντρευτούν; Δεν ξέρω τι να σου πω, μπορεί ναι, μπορεί και όχι.

Όμως, τα τελευταία τέσσερα χρόνια είσαι σε σχέση…

Είμαι σε σχέση, αλλά δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι θέλουν να παντρευτούν ούτε να κάνουν παιδί. Το ότι είμαστε σε σχέση δεν σημαίνει ότι δέσαμε τον γάιδαρο μας και θα κάνουμε ότι μας έχει μάθει η κοινωνία. Δύο άνθρωποι είναι σε σχέση γιατί είναι καλά, είναι ευτυχισμένοι και αγαπημένοι. Είναι επιλογή και όχι επιταγή της κοινωνίας.

Απασφάλισε η Πηνελόπη Πλάκα για τον γάμο

Επειδή πιστεύω πολύ στον Θεό και στη θρησκεία μας, βλέπω τον γάμο ως ευλογία, γιατί ξεκινάς με έναν άνθρωπο να δημιουργήσεις οικογένεια. Για εμένα ο γάμος ισούται με την οικογένεια. Δεν θα παντρευτώ επειδή είμαι τέσσερα χρόνια σε σχέση, αυτό δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αν κάποια στιγμή παντρευτώ, θα το κάνω για να πάρω την ευλογία να δημιουργήσω οικογένεια και φυσικά επειδή μου αρέσουν και τα πάρτι, θα κάνω και ένα πάρτι… αλλά δεν είναι ο σκοπός το πάρτι.

Θα έκανες παιδί εκτός γάμου;

Εξαρτάται… Και μόνη μου να έκανα παιδί και το να υιοθετούσα παιδί θα μου ήταν το ίδιο. Γενικά, αν φτάσω στο σημείο να θέλω να κάνω παιδί, είμαι ανοιχτή σε όλα.

«Έφτασα στα όρια της κατάθλιψης! Δεν καταλάβαινα τι έχω...»

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show είχε βρεθεί πριν λίγο καιρό και μίλησε για τη συμμετοχή της στην σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο» από την οποία αποχώρησε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ενώ περιέγραψε και πώς έφτασε στα πρόθυρα της κατάθλιψης.

«Πηγαίνω χρόνια σε ψυχολόγο. Αυτήν τη στιγμή δεν την επισκέπτομαι, αλλά θα πάω σύντομα. Είμαι καλά, η δουλειά μου πάει καλά, οι γονείς μου είναι καλά, έχουμε υγεία και νιώθω ότι έχω όλα όσα θέλω», είπε η Πηνελόπη Πλάκα και αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Θοδωρή που είναι μαζί εδώ και 3 χρόνια.

Για τη συμμετοχή της στη σειρά της «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» αποκάλυψε το σήριαλ πήρε το «πράσινο φως» και για του χρόνου.

«Έφτασα κάποια στιγμή στα όρια της κατάθλιψης, με βοήθησε η ψυχοθεραπεία. Δεν καταλάβαινα τι έχω αλλά καταλάβαινα ότι ήμουν κλεισμένη σε ένα σπίτι για 7 μήνες. Είχα τα παντζούρια κλειστά, δεν έβλεπα κόσμο, δεν μιλούσα στο τηλέφωνο και μου χτύπησε την πόρτα μια γειτόνισσα. Μου είπε “τι θα γίνει” και στην κυριολεξία με τράβηξε έξω. Μου έδωσε και τον ψυχολόγο της. Το κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα», είπε χαρακτηριστικά.