Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος - Η φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα της συζύγου του

Η συγκινητική ανάρτησή του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος - Η φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα της συζύγου του

Τα πιο ευχάριστα νέα έκανε γνωστά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος την Κυριακή 14/8 μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ε μία άκρως τρυφερή ανάρτηση με την σύζυγό του Έλενα Καρβέλα (δείτε εδώ φωτογραφίες από το γάμο τους), αποκάλυψε πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Η ανακοίνωση του Μπογδάνου για την εγκυμοσύνη

«Ο πιο ευτυχισμένος Δεκαπενταύγουστος. Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες, υγεία και χαρά σε όλον τον κόσμο. Βοήθειά μας η Παναγία μας», έγραψε στην ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την φουσκωμένη κοιλιά της Ελένης Καρβέλα να ξεχωρίζει, και να κοιτιούνται και οι δύο με χαρά και ευτυχία.

Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

«Πλένω τα πιάτα και μαγειρεύω πάστες»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με την σύζυγο του και αποκάλυψε πως πλένει πιάτα και μαγειρεύει πάστες.

Μαζί με την σύζυγο του Ελένη Καρβέλα μίλησαν στον ΑΝΤ1 για τον γάμο τους και τις ισορροπίες στη σχέση τους.

Ο γνωστός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην ερώτηση ποιος πλένει τα πιάτα και ποιος μαγειρεύει απάντησε: «είμαι ο άνδρας του σπιτιού και απαιτώ όταν πλένω τα πιάτα να έχει ζεστό νερό».

«Μαγειρεύουμε και οι δύο αλλά περισσότερο εγώ, γιατί λείπει. Ντιλίβερι δεν παίζει, η μεγάλη μου αγάπη είναι η μαγειρική. Το ντιλίβερι είναι το σουβλάκι. Αλλά μαγειρεύω καθημερινά», πρόσθεσε η Ελένη Καρβελά.

«Μαγειρεύω πάστες, είμαι καλός ψήστης» κατέληξε ο Μπογδάνος.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούλιο στην Νάξο.