Δεν γινόταν κάτι λιγότερο για την Λαίδη - Γενέθλια υπερπαραγωγή για την Άντζελα Δημητρίου

Η δίπατη τούρτα και το τεράστιο μικρόφωνο στην κορυφή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δεν γινόταν κάτι λιγότερο για την Λαίδη - Γενέθλια υπερπαραγωγή για την Άντζελα Δημητρίου

Δεν θα μπορούσε η έκπληξη για τα γενέθλιά της να ήταν κάτι λιγότερο από φαντασμαγορική, το ίδιο και η τούρτα της. Ο λόγος για την «λαίδη» όπως την αποκαλούν όλοι του ελληνικού τραγουδιού Άντζελα Δημητρίου, η οποία ανυπομονεί να γίνει γιαγιά για πρώτη φορά και σήμερα Κυριακή 14/8 έχει τα γενέθλιά της, και τα γιόρτασε σβήνοντας την τούρτα που ετοίμασαν ειδικά για εκείνη αυτή τη μέρα.

Η ανάρτηση της Άντζελας Δημητρίου για τα γενέθλιά της

Η κορυφαία και αγαπημένη στο κοινό ερμηνεύτρια, θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές τους και να τους δείξει την τούρτα υπερπαραγωγή που έσβησε, δημοσιεύοντας ένα βίντεο κρατώντας την εντυπωσιακή της τούρτα με το χρυσό μικρόφωνο.

«Είναι πολύ όμορφο να γιορτάζεις τα γενέθλια σου παρέα με τους αγαπημένους σου και πλημμυρισμένη από τις αμέτρητες ευχές σας που είναι γεμάτες με αγάπη. Ένας χρόνος ακόμη στην πλάτη μου ένας χρόνος που μπαίνει με την αστείρευτη δίψα μου για ζωή και δημιουργία. Δεν θα πω λοιπόν ένα χρόνο μεγαλύτερη αλλά ένα χρόνο πιο έμπειρη! Ευχαριστώ όλους σας για την απέραντη αγάπη σας και σήμερα αλλά και πάντα!!! Σας αγαπώ πολύ!» έγραψε στην λεζάντα...

Ο Νεκτάριος Σφυράκης "σπάει" τη σιωπή του για την σχέση του μαζί της

Ο Νεκτάριος Σφυράκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Τι λες τώρα, το Σάββατο 11/6 και πέρα από την καριέρα του και την περιπέτεια υγείας που έζησε λίγο διάστημα πριν, μίλησε για την Άντζελα Δημητρίου, με την οποία η σχέση τους φημολογούνταν ως "ψεύτικη" για εμπορικούς σκοπούς. Έτσι, ο ίδιος αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβαινε.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την τραγουδίστρια με τα καλύτερα λόγια και εξήγησε πως η σχέση τους δεν ήταν ποτέ ένα απλό εμπορικό κόλπο. Το γεγονός πως πρόκειται για μία από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες καλλιτέχνες αποτέλεσε έναυσμα για τους δημοσιογράφους, ώστε να την σχολιάσουν και να προκαλέσουν με τέτοιου είδους δηλώσεις.

«Κάποια στιγμή φεύγω από τα μπουζούκια που υπηρετούσα με συνέπεια κάθε βράδυ όταν άρχισε το οικονομικό τοπίο να μας δίνει τέτοιες εντολές, ότι παιδιά φύγετε τώρα που είναι νωρίς γιατί τα πράγματα έχουν γίνει στραβά», είπε αρχικά.

Όσον αφορά την Άντζελα Δημητρίου τόνισε: «Υπήρξε σχέση κανονικά. Ήταν μία περίοδος που δεν κατάλαβα πως έγιναν τα πράγματα, τόσο πολύ γρήγορα… Δεν ήταν καθόλου επικοινωνιακό τρικ, δεν ήταν εύρημα. Περάσαμε μία όμορφα μία συγκεκριμένη περίοδο και όπως όλα, είχε ένα φινάλε.

Το να είσαι σε σχέση με την No1 πανελλαδικά τραγουδίστρια, την Άντζελα Δημητρίου, επικοινωνιακά σου δίνει ένα μεγαλύτερο εύρος να ασχολούνται οι δημοσιογράφοι μαζί σου. Την θαυμάζω σαν τραγουδίστρια, μακάρι να της έμοιαζαν κι άλλες, να έκαναν τη δική της δύσκολη πορεία. Πρέπει να την χειροκροτήσουν όλοι, γιατί είναι ακόμα εδώ».

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ήταν ένα πείραμα που έκανα για να βγάλω περισσότερα χρήματα. Όταν έχεις μια μεγάλη οικογένεια και πρέπει να γεμίσεις το ψυγείο, πρέπει να είσαι αποτελεσματικός».

Σχετικά με την περιπέτεια υγείας που βίωσε, ανέφερε: «Ήταν κάτι απρόσμενα άσχημο. Έκανα κάποιες εξετάσεις από σύμπτωση, επειδή είχα βάλει ένα στοίχημα και ανακάλυψα ότι έχω καρκίνο στο νεφρό. Χειρουργήθηκα ρομποτικά και έκανα μερική νεφροκτομή. Σήμερα είναι όλα καλά».