Ορφέας Αυγουστίδης - Γεωργία Κρασσά: Ζουν τον απόλυτο έρωτα και βγάινει προς τα έξω! Σούσουρο με τη νέα ανάρτησή τους

Είναι τρελά ερωτευμένοι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ορφέας Αυγουστίδης - Γεωργία Κρασσά: Ζουν τον απόλυτο έρωτα και βγάινει προς τα έξω! Σούσουρο με τη νέα ανάρτησή τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά καθώς πριν από λίγο καιρό το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Κορωπί με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες να βρίσκονται επίσης εκεί.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς καθώς του αρέσει ιδιαίτετρα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του.

Όπως θα δείτε και από την παρακάτω φωτογραφία, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά βρίσκονται σε διακοπές καθώς πόζαραν στην παραλία λίγο καιρό πριν συνεχίσει τα γυρίσματα για την σειρά, «Σασμός».

Η ανάρτηση του Ορφέα Αυγουστίδη

«Αν η αγάπη ήταν μέρα...»

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 11/6 ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά, βαφτίζοντας ταυτόχρονα και τον γιο τους σε ένα κτήμα στο Κορωπί (δείτε εδώ φωτογραφίες του Youweekly).

Πολλοί ήταν φυσικά αυτοί που έδωσαν το παρών ενώ κουμπάροι ήταν ο ηθοποιός Προμηθέας Αλειφερόπουλος με την σύντροφό του και σκηνοθέτη Φαίδρα Τσολίνα.

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης, ο Ορφέας Αυγουστίδης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τον γάμο τους.

«Ευχαριστούμε έναν έναν τους αγαπημένους συγγενείς και φίλους που γιόρτασαν μαζί μας τη χαρά μας! Αν η αγάπη ήταν μέρα, θα ήταν το προηγούμενο βροχερό Σάββατο! Υ.Γ Ας βάλω και εγώ μια φωτογραφία από τον γάμο μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Ορφέας Αυγουστίδης.