Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Στο πλευρό της στην περίοδο της εγκυμοσύνης - Αυτή είναι η μαμά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Ξανθιά και κούκλα!

Στο πλευρό της στην περίοδο της εγκυμοσύνης - Αυτή είναι η μαμά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου
News 15.08.2022 09:26
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, λέει ο σοφός λαός, και στην περίπτωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της μητέρας της, έχει απόλυτο δίκιο. Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, ενώ πολύ συχνά πραγματοποιούν κοινές εξόδους.

Την περίοδο αυτή μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται στον τόπο καταγωγής της, τη Ρόδο, κοντά στην οικογένειά της, ενώ οι ντόπιοι την εντόπισαν στην παραλία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα να μην μπορεί πλέον να κρυφτεί μέσα από το μαγιό της (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες). Βέβαια λίγες μέρες πριν, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU είχε εξασφαλίσει τις πρώτες φωτογραφίες που επιβεβαίωναν 100% την εγκυμοσύνη της (δείτε τις εδώ).

Αυτή είναι η μαμά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η σχέση λοιπόν της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τη μαμά της είναι εξαιρετική. Λίγο καιρό πριν, μαμά και κόρη είχαν βρεθεί μαζί στο μαγαζί του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στην Βουλιαγμένη, όπου απόλαυσαν το γεύμα τους. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μάλιστα δε δίστασε να μοιραστεί ένα υπέροχο στιγμιότυπο με τη μαμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαμά

Η διαφορά ηλικίας που έχει με τον αγαπημένο της

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος καθώς σε λίγο καιρό θα υποδεχθούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και καρπό του έρωτά τους.

Το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει ακόμα για την εγκυμοσύν. Τόσο ο επιχειρηματίας όσο και η Κωνσταντίνα κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ και λίγες φορές μοιράζονται κοινά τους στιγμιότυπα, ζώντας έτσι τον έρωτά τους αθόρυβα.

Κάνοντας, μάλιστα, μια γρήγορη αναζήτηση, ψάξαμε και βρήκαμε ποια είναι η διαφορά της ηλικίας τους και πράγματι δεν είναι καθόλου μεγάλη, μιας και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου το 1987, ενώ ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στις 26 Μαρτίου 1986.

Άρα ο επιχειρηματίας περνάει μόλις έναν χρόνο την παρουσιάστρια, κάτι βέβαια που σίγουρα δεν μετράει στις σχέσεις!

 Η διαφορά ηλικίας της εγκυμονούσαν Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοωκωστόπουλο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επιτέλους η Σπυροπούλου άφησε την εγκυμοσύνη να φανεί: Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια με φουσκωμένη κοιλίτσα

Αποκλειστικό: Η συμπεριφορά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στα μαγαζιά και τους υπαλλήλους του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Share