Με την εικόνα της Παναγίας στο χέρι - Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά που προκάλεσε "σάλο" στο διαδίκτυο

Ευχήθηκε για τον Δεκαπενταύγουστο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με την εικόνα της Παναγίας στο χέρι - Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά που προκάλεσε

Ο Σάκης Ρουβάς έχει προκαλέσει "πανικό" στο διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα με τα βίντεο του που έχουν κυκλοφορήσει, ωστόσο ο ίδιος με αφορμή τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου θέλησε να προχωρήσει σε μία πιο προσωπική και διαφορετική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δεν συνηθίζει να μας δείχνει αυτή του την πλευρά, όμως φαίνεται πως πιστεύει και ακολουθεί τα έθιμα της χώρας μας, διότι φωτογράφισε την εικόνα της Παναγίας, την οποία κρατούσε στο χέρι του και ευχήθηκε στο κοινό του να είναι ευλογημένο και να χαρεί την ημέρα αυτή, όπως της αρμόζει. Έτσι, δείχνει πως ακόμη κι αν ακολουθεί έναν πιο μοντέρνο τρόπο ζωής, πάντα υποστηρίζει τη θρησκεία και τα ήθη του τόπου του και το εκφράζει δημόσια, χωρίς φόβο και ενδοιασμούς.

Η διαφορετική ανάρτηση του Σάκη Ρουβά για τον Δεκαπενταύγουστο

Σάκης Ρουβάς

Παντρεύτηκε ο μικρός αδερφός του, Νίκος

Την πιο όμορφη στιγμή της ζωής του διανύει ο μικρός αδερφός του Σάκη Ρουβά, καθώς παντρεύτηκε την καλή του. Ο Νίκος Ρουβάς ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου με την σύντροφό του και έπλεε σε πελάγη ευτυχίας.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναρτώντας φωτογραφίες με την πλέον σύζυγό του μετά το γάμο.

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τις ευχές του γάμου μας !!!! Δεν το ήξερε σχεδόν κανείς (sorry) Σε λίγους μήνες που θα κάνουμε και τον θρησκευτικό θα είστε καλεσμένοι όλοι οι συγγενείς και φίλοι να γίνει το πράμα όπως πρέπει!!!», έγραψε στη λεζάντα του ο Νίκος Ρουβάς που ασχολείται με την ξυλογλυπτική και μένει στην Κέρκυρα. Να σημειωθεί πως τα αδέρφια Ρουβά είναι τέσσερα, ενώ έχουμε δει σε φωτογραφία και τον Βασίλη.

Νίκος Ρουβάς - γάμος

Ο αδερφός του Σάκη Ρουβά