«Θα πάρω τον γιο μου και θα φύγω» - "Σφάχτηκαν" για μία φωτογραφία η Τούνη και ο Αλεξάνδρου

Ξεκίνησαν τα ερωτικά καβγαδάκια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα πάρω τον γιο μου και θα φύγω» -

Όσα χρόνια κι αν χωρίζουν την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και ζουν μοναδικές στιγμές αυτό το διάστημα στην Κρήτη, όπου χαλαρώνουν και προσπαθούν να απολαύσουν μερικές στιγμές οι δυο τους μακριά από τον θόρυβο της πόλης, βλέποντας το παιδάκι τους να μεγαλώνει μέσα στην κοιλίτσα της μητέρας του.

Βέβαια, όπως όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια, έτσι και εκείνοι, έχουν τα καβγαδάκια τους και η διάσημη Influencer δεν διστάζει "να τα βγάλει όλα στη φόρα" και να ζητήσει την υποστήριξη του κοινού. Αυτή τη φορά, αιτία στάθηκε το γεγονός πως ο σύντροφός της δεν την έβγαλε φωτογραφίες.

Το καβγαδάκι της Ιωάννας Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Είμαστε εδώ τέσσερις μέρες και δεν έχεις βγάλει το κορίτσι σου μια φωτογραφία, μόνο μία φωτογραφία, μια στερνή μόνο φωτογραφία», είπε αρχικά η ίδια με τον Αλεξάνδρου να της απαντάει: «Καλά σε έχω βγάλει πάρα πολλές φωτογραφίες».

«Πότε; Πες την αλήθεια. Μία λήψη με έβγαλες», είπε χαρακτηριστικά εκείνη στη συνέχεια, ενώ εκείνος της εξήγησε: «εσύ είπες καμία και σε έχω βγάλει ήδη μία…».

Με έντονο ύφος τότε η Τούνη επισήμανε: «Αγάπη μου, δεν είπα καμία, είπα μία… βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν τα είπα ποτέ!». Και ο σύντροφός της είπε: «πιο εύκολα παίζει κάποιος ρώσικη ρουλέτα παρά να βγάλει κάποιος φωτογραφία εσένα…», με την Infuencer να κάνει γκριμάτσες.

Όμως, υπήρξε και συνέχεια από την πλευρά του μοντέλου: «Να βρεις κάποιον άλλον να σε βγάζει» με την εγκυμονούσα να του απαντά «θα βρω κάποιον άλλον τον γιο σου». «Ούτε καν, θα πάρω τον γιο μου και θα φύγω…», τόνισε και ξέσπασαν και οι δύο σε γέλια.

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου

Το γλυκό παράπονο της εγκυμονούσας

Από την ώρα που έχουν πάει στην Κρήτη για τις διακοπές τους η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι οποίοι σε λίγους μήνες θα κρατάνε αγκαλιά τον καρπό του έρωτά τους, μοιράζονται αρκετά στιγμιότυπα από τις στιγμές τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους, και σε αυτά μας δείχνουν μεταξύ άλλων και την κοιλίτσα της Ιωάννας, η οποία μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και πιο πολύ.

Ανεβάζοντας ένα βίντεο με την αγαπημένη του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φαίνεται να ακούει τους προβληματισμούς της, καθώς η κοιλιά της φουσκώνει με αποτέλεσμα να μην χωράει πλέον στα ρούχα της.

«Δεν μου κάνουν τα ρούχα μου, θα βγω με το παρεό. Δεν μου κάνουν και δεν είχα υπολογίσει ότι η κοιλιά μεγαλώνει τόσο πολύ και το στήθος μου μαζί και δεν χωράνε, δεν είναι ντροπή, αλήθεια είναι. Δεν με χωράνε τα ρούχα μου, πρέπει να πάρω μεγαλύτερο νούμερο, πάρα πολύ μεγάλο νούμερο για να έχει περιθώριο», αναφέρει όλο γλύκα η Ιωάννα Τούνη μεταξύ άλλων.