Με κομμένη την ανάσα μετά τη γυμναστική του - "Κλάμα" με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Tik Tok

«Δεν υπάρχει κανένας εδώ να μας μαζέψει»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με κομμένη την ανάσα μετά τη γυμναστική του -

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φαίνεται πως έχει αφοσιωθεί πλήρως το τελευταίο διάστημα στις γάτες του, ωστόσο έχει αρχίσει να προσέχει περισσότερο τη φυσική του κατάσταση και πλέον γυμνάζεται τακτικά. Βέβαια, ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να το πιστέψει, καθώς μέσα από τον λογαριασμό του στο Tik Tok αυτοτρολλάρεται για το σώμα που δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει ακόμα.

Στο βίντεο που δημοσίευσε παρουσιάζεται ο ίδιος μετά το τρέξιμο, με κομμένη την ανάσα, να τονίζει το γεγονός πως δεν έχει κοιλιακούς.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κοροϊδεύει τον εαυτό του για τη γυμναστική που κάνει

«Πω πω το πήρα πολύ πατριωτικά. Λοιπόν παιδιά ήρθα για να κάνω 2 χιλιόμετρα -3 το πολύ- να ξεσκάσω και με έπιασε ένας ενθουσιασμός, δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος εδώ να μας μαζέψει. Η άθληση και η γυμναστική είναι πολύ καλή όντως, αλλά πρέπει να δώσεις πόνο», είπε αρχικά. Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω να δουλέψω και τους ανύπαρκτους κοιλιακούς μου».

Οι δηλώσεις του για την δημιουργία οικογένειας

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, όπου σε μια σπάνια εξομολόγηση μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Περίπου ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους με την Ζέτα Μακρυπούλια και ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην δημιουργία οικογένειας.

Δεν δίστασε επίσης, να μιλήσει για τα συναισθήματα που του δημιουργεί ο χωρισμός και η απώλεια, αλλά και τον τρόπο που εκτονώνει. Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που γράφοντας για εκείνον πριν από μερική περίοδο; Ήταν όλα επιστημονικής φαντασίας, σύμφωνα με τον ίδιο.

«Για το τραγούδι “Η εκδρομή” πολλά παιδιά μου λένε “μπράβο για το καινούργιο σου τραγούδι”. Σε σχέση με το ξεκίνημά μου πριν 20 χρόνια, τώρα νιώθω πιο κοινωνικά ενσωματωμένος. Το πρώτο διάστημα δεν είχα και πολύ χρόνο να αναλύσω τα πράγματα. Τώρα το μυαλό μου στρέφεται περισσότερο στο εμείς και όχι στο εγώ», ανέφερε αρχικά.

«Η οικογένεια δεν είναι πρώτιστος στόχος για εμένα, αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη», παραδέχτηκε, ενώ συνέχεια για την έμπνευση που μπορεί να έχει ένας χωρισμός: «Ο χωρισμός και η απώλεια σε γεμίζουν με συναισθήματα που χρειάζονται εκτόνωση, και η μουσική και το τραγούδι για εμένα είναι εκτόνωση».

«Μια περίοδο ό,τι γραφόταν για εμένα ήταν παντελώς συκοφαντικό, αναληθές, ήταν επιστημονική φαντασία», τόνισε ακόμα, ενώ μιλώντας για τους φίλους του: «Φίλους έχω μετρήσει ελάχιστους μετά από πολλά γεγονότα, αλλά τώρα ξέρω ότι είναι η επιλογή που μου ταιριάζει».

«Αν έπαιρνα ένα τραγούδι μαζί μου στο διάστημα θα ήταν ο “Βυθός”. Πάντα μου δημιουργούσε την αίσθηση του υπερφυσικού, του μεταφυσικού. Σα να είναι ένα συμπαντικό μήνυμα», συνέχισε ο δημοφιλής τραγουδιστής.