Με μπάρμπεκιου τεραστίων διαστάσεων και επιβλητικά έπιπλα στο σαλόνι - Φωτογραφίες από την μονοκατοικία της Στεφανίδου και του Ευαγγελάτου

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μπάρμπεκιου τεραστίων διαστάσεων και επιβλητικά έπιπλα στο σαλόνι - Φωτογραφίες από την μονοκατοικία της Στεφανίδου και του Ευαγγελάτου

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος αποτελούν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι, καθώς έχουν καταφέρει να κάνουν τεράστια επιτυχία στον χώρο της δημοσιογραφίας, δημιουργώντας παράλληλα μία πολύ όμορφη οικογένεια, στην οποία προσπαθούν να προσφέρουν τα πάντα, ιδιαίτερα αν λάβει κανείς υπόψιν πως ο δεύτερος είχε ήδη έναν γιο και επιθυμούσαν να έχουν τις καλύτερες σχέσεις.

Βασικό στοιχείο για μία οικογένεια είναι και το σπίτι στο οποίο διαμένει. Έτσι, λοιπόν, αξίζει να ρίξουμε μία ματιά στο εσωτερικό του μέσα από τις αναρτήσεις της παρουσιάστριας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατά τις οποίες διαφαίνονται ορισμένα χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες που σοκάρουν.

Το εντυπωσιακό σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Ένα από αυτά είναι ο κήπος της μονοκατοικίας, στον οποίο έχουν στρώσει καταπράσινο γρασίδι και έχουν τοποθετήσει μία πέργκολα για να κάνει σκιά της ημέρες που θέλουν να αποφύγουν τον ήλιο. Κάτω από την πέργκολα βρίσκεται ένα τεράστιο τραπέζι για να απολαμβάνουν το φαγητό τους όταν ο καιρός το επιτρέπει, ενώ λίγο πιο δίπλα υπάρχει και ένα μπάρμπεκιου μεγάλων διαστάσεων.

Τατιάνα Στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος - κήπος

Όσον αφορά το σαλόνι, που είναι και το κύριο μέρος, διότι σε αυτό συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια, φαίνεται πως έχουν επενδύσει σε ακριβά έπιπλα, τα οποία είναι όλα σε γκρι - μπεζ τόνους, όπως και οι τοίχοι και οι κουρτίνες. Στον χώρο υπάρχουν, μάλιστα, και κάποια μεγαλοπρεπή έπιπλα, όπως η ξύλινη συρταριέρα της εικόνας.

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος - σπίτι

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος - κατοικία

Το πολυτελές κόκκινο κάμπριο που είχαν στην κατοχή του Στεφανίδου και Ευαγγελάτος

Το αγαπημένο και πολύ πετυχημένο ζευγάρι δημοσιογράφων, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος μετά από έναν πολύ δύσκολο και απαιτητικό χειμώνα, απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε διάφορα σημεία της χώρας, που βρέχονται από θάλασσα.

Σίγουρα σε πολλά από αυτά μεταφέρονται με το σκάφος τους, το οποίο δίνει άλλη άνεση στις εξορμήσεις τους. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο δημοσιογράφος πέραν αυτού, που το οδηγεί ο ίδιος έχει και άλλη μια αγάπη και αυτή δεν είναι άλλη από το κόκκινο κάμπριο, με το οποίο έκανε βόλτες στην πόλη, έχοντας δίπλα του την Τατιάνα.