"Μαύρος" Δεκαπενταύγουστος για την Δέσποινα Μοιραράκη - Η πρώτη της γιορτή μετά το θάνατο του συζύγου της

Η ανάρτηση που «άγγιξε» τους διαδικτυακούς της φίλους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Δέσποινα Μοιραράκη βιώνει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωή της καθώς ο αγαπημένος της σύζυγος, έφυγε από τη ζωή στις 24/6. Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια, έχοντας πάντα την στήριξη των παιδιών της, πέρασε για πρώτη φορά την ονομαστική της εορτή, λίγες μέρες μετά το μνημόσυνο που έκανε προς τιμήν του, μακριά από τον αγαπημένο της Γιάννη Κοντούλη.

Όπως είναι φυσικό, η Δέσποινα Μοιραράκη έχει αποφασίσει να απέχει για λίγο καιρό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ωστόσο, αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση και έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για την μεγάλη αυτή γιορτή της ορθοδοξίας.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη για τον Δεκαπενταύγουστο

«Παναγιά μου φώτισέ μας και δίνε μας δύναμη να αντέχουμε τα δεινά της ζωής. Χρόνια μας πολλά», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δέσποινα Μοιραράκη ονομαστική εορτή

"Τσακίζει" κόκκαλα η νέα ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη για τον Γιάννη Κοντούλη

Δεν έχει περάσει πολύ μεγάλο διάστημα από την ημέρα που η Δέσποινα Μοιραράκη αποχαιρέτησε για πάντα τον αγαπημένο της σύζυγο, Γιάννη Κοντούλη, ωστόσο την Πέμπτη 4/8 έκλεισε 40 ημέρες μακριά του. Στο μνημόσυνο, μάλιστα, που πραγματοποιήθηκε μερικές ημέρες πριν, η ίδια ήταν απαρηγόρητη και τα οικεία της πρόσωπα την κρατούσαν διαρκώς για να μην καταρρεύσει.

Παρόλα αυτά, βρήκε τη δύναμη να εκφράσει μερικά λόγια για το άλλο της μισό, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πόσο σημαντικός ήταν και είναι για εκείνη, ενώ όλα μακριά του φαίνονται πιο δύσκολα.

«40 μέρες χωρίς εσένα,14 χρόνια + 40 μέρες Μαζί με Εσένα. Με τον αντρούλη μου, με την αγάπη μου, με τον έρωτά μου ,με τον σύντροφο μου, με τον συνοδοιπόρο μου, ,με τον συμβουλάτορα μου, με τον προστάτη μου, με τον φίλο μου, με την παρεούλα μου, με τον Γιαννάκη μου, με την ΖΩΗ μου! μαζί σε όλα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δέσποινα Μοιραράκη - Κοντούλης