Πιο άντρας στο πρόσωπο από τον Αλέξη Μαντά - Πως είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής της σειράς Μαρία η Άσχημη

Τι κάνει τα τελευταία χρόνια ο Άνθιμος Ανανιάδης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πιο άντρας στο πρόσωπο από τον Αλέξη Μαντά - Πως είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής της σειράς Μαρία η Άσχημη

Ο Άνθιμος Ανανιάδης την εποχή που προβαλλόταν η σειρά Μαρία η Άσχημη μέσα από τη συχνότητα του MEGA, είχε θεωρηθεί από πολλές γυναίκες ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες και όχι άδικα αν θυμάται κανείς τη σειρά. Το όνομα τους ακουγόταν παντού και είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Από το 2008 όμως που ολοκληρώθηκε η σειρά, δεν τον είδαμε να πρωταγωνιστεί σε κάποια άλλη. Αφιερώθηκε περισσότερο στον κινηματογράφο και στο θέατρο. Τελευταία του συμμετοχή σε ταινία ήταν το 2014 στο Foreign Relastios που ήταν μικρούς μήκους, ενώ στο θέατρο το 2017 στην παράσταση Dorian gray Frames.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της τηλεόρασης. Οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες, ενώ πιο ενεργός είναι στο προφίλ του στο Instagram, που μοιράζεται διάφορες φωτογραφίες με τη σύντροφό του.

Πως είναι σήμερα ο Άνθιμος Ανανιάδης 14 χρόνια μετά τη σειρά Μαρία η Άσχημη;

Στο πρόσωπο δεν έχει αλλάξει πολύ, το μόνο φανερό είναι πως στο πρόσωπο είναι πιο άνδρας από το νεαρό Αλέξη Μαντά που γνωρίσαμε. Επίσης είναι πολύ πιο γυμνασμένος.

Ποια είναι η σύντροφος του

Η Ιρένε Τροστ, γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου. Ηρθε στην Αθήνα από το Αμστερνταμ και μπήκε δυναμικά στο χώρο της ελληνικής showbiz. Ξεκίνησε να τραγουδάει στα 16 της, όταν με κάποιους φίλους έφτιαξαν μια μπάντα. Ήρθε στην Ελλάδα και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, αλλά τελικά την κέρδισε το τραγούδι.

Πρώτη της συμμετοχή ήταν στο «Dream Show», από όπου την γνώρισε το ευρύ κοινό και κατάφερε να ξεχωρίσει λόγω του χαρίσματος της επικοινωνίας που διαθέτει σε αφθονία. Πάντως, αν και άρεσε στο τηλεοπτικό κοινό, δεν έμεινε για πολύ καιρό στο παιχνίδι.

Συνεργάστηκε με γνωστά ονόματα του πενταγράμμου όπως ο Πάνος Κιάμος αλλά και σαν μπαλέτο του Σαρμπέλ, που μας εκπροσώπησε στην Eurovision το 2007 με το «Γειά σου Μαρία».

Στον ελεύθερο της χρόνο της πηγαίνει κινηματογράφο και κάνει βόλτες με καλή παρέα. Βέβαια, της αρέσει πολύ ο αθλητισμός, κάτι με το οποίο ασχολείτο από μικρή, έκανε στίβο, κολύμβηση και πατινάζ, ενώ τώρα παίζει τένις και κάνει χορό. Πριν μερικά χρόνια την είδαμε να λαμβάνει συμμετοχή στο παιχνίδι του ant1 Your Face Sounds Familiar, όπου ήταν πάρα πολύ καλή.