Άφησε το ξανθό και είναι άλλος άνθρωπος - Με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι στην πισίνα η Ασημίνα Ουστάλλι

Παραμένει κούκλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άφησε το ξανθό και είναι άλλος άνθρωπος - Με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι στην πισίνα η Ασημίνα Ουστάλλι

Την Ασημίνα Ουστάλλι τη γνωρίσαμε στον τρίτο κύκλο του MasterChef, εκεί όπου εντυπωσίασε με την εξέλιξή της μιας και έφτασε πολύ κοντά στην τελική τριάδα. Σήμερα η Ασημίνα έχει αλλάξει αρκετά την εμφάνισή της μιας και αποχωρίστηκε τα χαρακτηριστικά ξανθά μαλλιά της.

Η ίδια συνεχίζει να ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική, ωστόσο κατάφερε να βρει λίγο χρόνο μέσα στο καλοκαίρι της προκειμένου να περάσει κάποιες μέρες στα ελληνικά νησιά μαζί με τις φίλες της.

Έτσι τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στη Μύκονο και μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Η Ασημίνα Ουστάλλι με μαγιό στη Μύκονο

Φορώντας ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι, η Ασημίνα Ουστάλλι πόζαρε στον φακό μπροστά στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου έμενε και όπως μπορείτε να φανταστείτε, η φωτογραφία της ξετρέλανε το κοινό.

Ασημίνα Ουστάλλι μαγιό

Οι φήμες που την ενόχλησαν

Κάτι που την ενόχλησε πάρα πολύ θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσα από δηλώσεις της στο Ηappy Day, τη Δευτέρα 13/6, με πολύ όμορφο τρόπο.

Η πρώην παίκτρια ήρθε αντιμέτωπη με φήμες, που την ήθελαν να έχει παίξει σε ροζ βίντεο. Όπως τόνισε η ίδια όλα ξεκίνησαν μέσα από ένα άρθρο, που ανέφερε το όνομά της, ωστόσο αυτό κατέβηκε και η αλήθεια αποκαταστάθηκε. Σε κάθε περίπτωση, τόνισε για άλλη μια φορά, πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε και πως θα ήθελε να προστατεύσει εκείνη και τη σχέση της.

«Η επέμβαση πήγε καλά. Δόξα τω Θεώ αναπνέω καλά, πολύ καλή η γιατρός, δεν κατάλαβα τίποτα όταν σηκώθηκα από τη νάρκωση. Απελευθερώθηκα πλέον. Όταν έγραψαν πως είμαι αγνώριστη από τις πλαστικές, γέλασα.

Μου έστελναν και με ρωτούσαν που έχω κάνει λίφτινγκ για να πάνε κι αυτοί. Εκεί νευρίασα γιατί ξαφνικά βρέθηκα να τα έχω αλλάξει όλα πάνω μου. Μόνο πλαστική στη μύτη έχω κάνει», είπε αρχικά η Ασημίνα Ουστάλλι.

«Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι έγραψαν πως έχω κάνει ροζ βίντεο και μάλιστα έχω στεναχωρήσει και την οικογένειά μου. Δεν συμμετείχα σε ροζ βίντεο ποτέ και έχω και μια σχέση που προσβάλλεται από αυτό. Δεν είχα σκοπό να κινηθώ νομικά γιατί το κατέβασαν το θέμα».