Μεταγραφή "βόμβα" - Το πρόσωπο "φωτιά" που φλερτάρει με το OPEN

Δεν σας πάει ο νους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μεταγραφή

Οι μεταγραφές για την υπόλοιπη τηλεοπτική σεζόν που έχει απομείνει για φέτος πάνε και έρχονται καθώς ολοένα και περισσότερα πρόσωπα είναι εκείνα τα οποία επέλεξαν να αλλάξουν τηλεοπτική στέγη. Ανάμεσά τους και ο Βαγγέλης Περρής ο οποίος πρόκειται να ενταχθεί στο δυναμικό του OPEN.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον Βαγγέλη Περρή

Βαγγέλης Περρής

Όπως όλα δείχνουν, ο Βαγγέλης Περρής εγκαταλείπει τον ΑΝΤ1 και δίνει τα χέρια με το OPEN για μία νέα, εβδομαδιαία σατιρική εκπομπή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Real News΄", το νέο αυτό project θα βασίζεται σε χιουμοριστικά βιντεάκια όμοια με αυτά που έγιναν μόδα στο «ΟΛΑ» του Θέμου Αναστασιάδη.

Ωστόσο, ο Βαγγέλης Περρής δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι μέχρι στιγμής. Βέβαια, αναζητείται η ομάδα ηθοποιών που θα αναλάβει τα εν λόγω σκετσάκια την ώρα που ο ίδιος ετοιμάζεται να υπογράψει με τον σταθμό.

«Για αυτά που μου έδωσες σ’ ευχαριστώ...»

Την Παρασκευή 8/7 το κανάλι του ANT1 έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας του με την Φαίη Σκορδά ύστερα από τόσο χρόνια κοινής πορείας - συγκεκριμένα μετά από 9 χρόνια συνεργασίας.

Στην τελευταία εκπομπή τόσο η Φαίη Σκόρδα όσο και οι συνεργάτες της ήταν συγκινημένοι ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θέλησαν να μιλήσουν για εκείνη και να πουν το δικό τους αντίο δημόσια. Το ίδιο έκανε και ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος την αποχαιρέτησε με μία ξεχωριστή ανάρτηση, γεμάτη συγκίνηση και αγάπη για την παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του με την παρουσιάστρια από την τελευταία εκπομπή, την ώρα που αγκαλιάζονται με δάκρυα στα μάτια. Μπορεί εμείς να μη το ξέραμε σίγουρα - αν και το υποψιαζόμασταν - μιας και η επίσημη ανακοίνωση βγήκε λίγες ώρες μετά το φινάλε της σεζόν αλλά οι ίδιοι γνώριζαν. Και αν όχι ο Περρής, η Φαίη είχε αποφασίσει.

Στην ανάρτηση έγραψε τα εξής λόγια: «Νιώθω στο πρόσωπό μου την ανάσα σου. Ακριβή όπως είσαι εσύ. Για όλα που ένιωσα για αυτά που μου έδωσες σ’ ευχαριστώ, αλλά μετά δεν έχω λόγια».

Περρής για Σκορδά