Είναι κοντά στα 50 και έχει το απόλυτο κορμί - Μία κούκλα η Κατερίνα Μουτσάτσου με το μαγιό της

Το τρυφερό στιγμιότυπο με τους δύο γιούς της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Είναι κοντά στα 50 και έχει το απόλυτο κορμί - Μία κούκλα η Κατερίνα Μουτσάτσου με το μαγιό της

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η Κατερίνα Μουτσάτσου να ζει και να εργάζεται μόνιμα στην Αμερική, ωστόσο κάθε καλοκαίρι δεν χάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην αγαπημένη της Ύδρα (δείτε εδώ στιγμιότυπα με την οικογένειά της).

Άλλωστε, η Κατερίνα Μουτσάτσου, είχε επιλέξει την Αίγινα και για τον γάμο της, ο οποίος έγινε το 2017 καθώς και για τη βάφτιση του γιού της το 2021 (δείτε εδώ φωτογραφίες).

«Η Αίγινα είναι ο κόσμος μου. Η φιστικιά είναι το ιερό μου δέντρο, οι βουτιές από τα βράχια είναι το ζητούμενο μου όταν πάω να κολυμπήσω. Μεγάλωσα με αυτές τις εικόνες και τις μυρωδιές. Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ παρά να συνδέομαι με την Αίγινα, καθαρά οικογενειακά και βέβαια συναισθηματικά», είχε πει η ίδια χαρακτηριστικά στο We Love Aegina.

Το βίντεο της Κατερίνας Μουτσάτσου με μαγιό

Αυτή τη φορά λοιπόν, η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο βίντεο στο οποίο περπατάει στην παραλία μαζί με τους δυο γιούς της, φορώντας το μπικίνι της. Όπως θα δείτε και εσείς, το σώμα της είναι απλά εντυπωσιακό.

Έτσι γνωρίστηκε με τον σύζυγο της η ηθοποιός

«Ήμουν καλεσμένη σε μια πρεμιέρα φίλου σε ένα underground σινεμά και κάθισα δίπλα του. Εκείνος όμως δεν ήταν καλεσμένος. Κανονικά θα πήγαινε να δει άλλη ταινία, αλλά είχε αργήσει. Είδε το κόκκινο χαλί, όλη αυτήν την κινητικότητα, προσποιήθηκε ότι είναι καλεσμένος και μπήκε μέσα. Εγώ έφθασα αργά, δεν υπήρχαν θέσεις και άκουσα να λένε “Όποιος έχει κενή θέση δίπλα του να σηκώσει το χέρι”. Έτσι κάθισα δίπλα του.

Εν τω μεταξύ δεν τον πρόσεξα καν, γιατί είχε μια τρομερή ομοιότητα με τον George Clooney και εμένα ο Clooney δεν μου αρέσει… Τέλος πάντων, μπορεί ο George να μην είναι του τύπου μου, αλλά τον παντρεύτηκα, τι να κάνουμε τώρα; Μου έπιασε λοιπόν κουβέντα στο τέλος της ταινίας, αν και εγώ δεν τον είχα προσέξει, δεν τον υπολόγιζα καν. Άκουσε το όνομά μου και με ρώτησε αν είμαι Ελληνίδα, κάτι που μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως με ρωτάνε αν είμαι Ρωσίδα, Ισπανίδα, Μεξικάνα. Μου είπε ότι είχε ζήσει στην Αθήνα και ότι πηγαίνει στο ACS γιατί ο μπαμπάς του ήταν διευθυντής του σχολείου. Οπότε ξαφνικά υπήρχε ένα κοινό σημείο» είχε δηλώσει σε μια πρόσφατη συνέντευξη της.