Ασυγκράτητοι ο Κώστας Φραγκολιάς και η Δώρα Πατσιώτη - Δεν είχαν τέλος τα τρυφερά ενσταντανέ

Το παθιασμένο φιλί στη σύντροφό του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ασυγκράτητοι ο Κώστας Φραγκολιάς και η Δώρα Πατσιώτη -  Δεν είχαν τέλος τα τρυφερά ενσταντανέ

Λίγο πριν επιστρέψουν και πάλι στην Αθήνα, ο Κώστας Φραγκολιάς και η Δώρα Πατσιώτη απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Τόσο ο ίδιος όσο και η Δώρα Πατσιώτη είναι ιδιαίτερα ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνουν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και με αφορμή τα γενέθλιά της η Δώρα Πατσιώτη θέλησε να δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες στις οποίες τους βλέπουμε να ανταλλάζουν τρυφερά φιλιά στην παραλία.

Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Να με χαίρεστε εσείς που με αγαπάτε και είστε πολλοί! Σας αγαπώ έναν έναν ξεχωριστά! Οι ευχές σας γεμίζουν την καρδιά μου, Κώστα Φραγκολιά είσαι το πολύτιμο διαμάντι μου».

Τα τρυφερά φιλιά Δώρας Πατσιώτη - Κώστα Φραγκολιά

Δώρα - Φραγκολιάς
Φραγκολιά - Δώρα

Πολύ ευχάριστα νέα για τον Κώστα Φραγκολιά και την σύντροφό του, Δώρα Πατσιώτη

Μια πολύ ξεχωριστή μέρα έζησαν χθες, Κυριακή 15/5, ο Κώστας Φραγκολιάς και η σύντροφός του, Δώρα Πατσιώτη, καθώς όπως αποκάλυψαν έγιναν νονοί!

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη του Κώστα Φραγκολιά -που πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της- βάφτισε την κόρη καλώς της φίλων. Φυσικά, λίγο μετά το μυστήριο, η ίδια έκανε γνωστή την την ευχάριστη αυτή είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Δώρα Πατσιώτη ειδικότερα δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες έχοντας φυσικά στο πλευρό της τον Κώστα Φραγκολιά, με το ζευγάρι να κρατά στην αγκαλιά του την μικρούλα.

Κώστας Φραγκολιάς και Δώρα Πατσιώτη έγιναν νονοί

«Ήρθες για να μας αποδείξεις ότι γίνονται θαύματα! Εύχομαι η ζωή σου να είναι γεμάτη ευλογία και τύχη και εμείς δίπλα σου να σε καμαρώνουμε…η νονά σου», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Δώρα Πατσιώτη.