Αναστάτωσε το instagram η Ιφιγένεια Πιερίδου - Με μικροσκοπικό μπικίνι και κορμί «λαμπάδα» πόζαρε στον φακό

Είναι άκρως εντυπωσιακή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αναστάτωσε το instagram η Ιφιγένεια Πιερίδου -  Με μικροσκοπικό μπικίνι και κορμί «λαμπάδα» πόζαρε στον φακό

Το ευτύ κοινό γνώρισε την Ιφιγένεια Πιερίδου μέσα από την σειρά του MEGA, «Γη της Ελίας» όπου την είδαμε να υποδύεται την "Ευτυχία". Ωστόσο, αυτή τη περίοδο η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης λίγο καιρό πριν ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν την σειράς (δείτε εδώ super αποκλειστικό).

Συγκεκριμένα, η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media αφού απολαμβάνει να νμιοράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, αυτή τη φορά αποφάσισε να δημοσιεύσει μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει με το μαγιό της. Η Ιφιγένεια Πιερίδου αναμφισβήτητα έχει ένα άκρως καλλίγραμμο σώμα.

Η ανάρτηση της Ιφιγένειας Πιερίδου

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Γη της Ελιάς - Η ημερομηνία που ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της σειράς

Σε αναμμένα κάρβουνα μας άφησε ο αγαπητός Ανδρέας Γεωργίου στο φινάλε της πρώτης σεζόν της σειράς που αγάπησε όσο τίποτα ο κόσμος και το έδειξε και μέσα από την τηλεθέαση που έκανε η Γη της Ελιάς σε κάθε επεισόδιο.

Πολλά ακούγονται για τον δεύτερο κύκλο, και οι εξελίξεις όπως έχουμε δει και στο trailer, είναι καταιγιστικές (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα) μιας και για κάποιους ήρωες γυρίζει ανάποδα ο κόσμος, και ξεχνούν όλα όσα ήξεραν μέχρι σήμερα. Η αγωνία μας ωστόσο τελειώνει μιας και μέσω έγκυρων πηγών έχουμε την ημερομηνία που θα ξεκινήσει!

Η ημερομηνία του δεύτερου κύκλου της Γης της Ελιάς

Save the day, καθώς σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά και το ρεπορτάζ του στο "Τηλέραμα”, η σειρά είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και να μας χαρίσει άλλη μία γεμάτη ανατροπές σεζόν!