Δεν σας πάει ο νους! Το εξωφρενικό ποσό που άφησε επιχειρηματίας σε πριβέ πάρτι στην Μύκονο για τα μάτια του Αντώνη Ρέμου

Είναι πολλά τα μηδενικά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν σας πάει ο νους! Το εξωφρενικό ποσό που άφησε επιχειρηματίας σε πριβέ πάρτι στην Μύκονο για τα μάτια του Αντώνη Ρέμου

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας από την Βουλγαρία έκλεισε ως guest τον γνωστό τραγουδιστή ενώ το ποσό που άφησε πίσω του ο επιχειρηματίας στο πριβέ πάρτι "ζαλίζει".

Συγκεκριμένα, το κέφι κράτησε μέχρι το πρωί, κάτι για το οποίο το νησί των Ανέμων φημίζεται. Το περασμένο Σάββατο, o επιχειρηματίας από την Βουλγαρία πλήρωσε €1.700.000 προκειμένου αυτός και η παρέα του να διασκεδάσουν πριβέ στο Scorpios με guest τον Αντώνη Ρέμο.

Ο λόγος για τον Kiril Domunchiev, πολυεκατομμυριούχο βιομήχανο και πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Λουντογκόρετς, ο οποίος βρέθηκε στην Μύκονο. Φυσικά, η κάμερα του MykonosLiveTv ήταν επίσης εκεί καθώς απαθανάτισε την στιγμή. Να τονίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες γνωστές κυρίες της εγχώριας showbiz το είχαν "κάψει" σε συναυλία επίσης του Αντώνη Ρέμου.

Το πριβέ πάρτι στην Μύκονο με τον Αντώνη Ρέμο και το εξωφρενικό ποσό

Η εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε με την Μπόσνιακ στα σοκάκια της Μυκόνου

Στα σοκάκια της Μυκόνου συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr την πανέμορφη Υβόννη Μπόσνιακ με τον σύζυγο της Αντώνη Ρέμο, την Τετάρτη 27/07/2022. Η Υβόννη είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz,καθώς στο παρελθόν έχουμε δει κι άλλες πολύ στιλάτες εικόνες. Πάμε να δούμε τι φόρεσε το πρώην μοντέλο.

Ακόμη και όταν δεν πρόκειται για την εμφάνιση της σε κάποια εκδήλωση ή συναυλία, τα looks της σου κεντρίζουν πάντα το ενδιαφέρον, όπως αυτό που θα δεις στην φωτογραφία παρακάτω.

Επέλεξε ένα άκρως καλοκαιρινό κοραλί φόρεμα, με εμπριμέ σχέδια και καφέ - μπεζ λεπτομέρειες. Είναι midi και το συνδύασε πολύ σωστά με εσπαντρίγιες. Είναι ένα boho chic look και με τον κότσο και το κοραλί κραγιόν που επέλεξε, απογείωσε την εμφάνιση της.

Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόνσιακ