Κλασική χαζομαμά η Μαντώ Γαστεράτου - Δεν χορταίνει να φωτογραφίζει την κόρη της όταν κοιμάται

"Έλιωσε" το Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κλασική χαζομαμά η Μαντώ Γαστεράτου - Δεν χορταίνει να φωτογραφίζει την κόρη της όταν κοιμάται

Η Μαντώ Γαστεράτου πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της μετά τη γέννηση της κορούλας της και έκτοτε απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές της μαζί με τον γιο της και τον σύζυγό της. Μπορεί να είναι τόσο μικροσκοπική ακόμα, όμως της έχει κλέψει την καρδιά, γι' αυτό και επιθυμεί να μοιράζεται συνεχώς φωτογραφίες του νέου μέλους με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, την Τρίτη 16/8 δημοσίευσε μία ακόμη ανάρτηση με το κοριτσάκι της να κοιμάται φορώντας ένα ροζ σετάκι με φραουλίτσες, έχοντας το χεράκι της στο στόμα και το κοινό της "έλιωσε" για τα καλά και όχι άδικα. Μάλιστα, την έχει τοποθετήσει σε ειδικό μαξιλαράκι μέσα στο κρεβατάκι της για να αισθάνεται πιο αναπαυτικά.

Η νέα ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου με τη νεογέννητη κόρη της

Μαντώ Γαστεράτου - κόρη

«Είναι τόσα πολλά...»

Δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο μιας και πλέον έχει τα πάντα και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Ο λόγος για την Μαντώ Γαστεράτου η οποία πλέον έχει πάρει εξιτήριο και έχει επιστρέψει στο σπίτι της έχοντας πλέον και τα δύο της παιδάκια μαζί της, και δεν χορταίνει να τα κοιτάει μαζί.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, "βομβαρδίζεται" ακόμη από ευχές για τον ερχομό της κόρης της, ενώ μέσα από μία ανάρτησή της, θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες αλλά να δώσει και ένα δικό της μήνυμα.

«Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να μοιραστώ μαζί σας! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου κι εγώ κι όλη η οικογένειά μας για τις τόσες ευχές και τα τόσα μηνύματα αγάπης! Ειλικρινά νιώθω τυχερή για όλα αυτά που μου συμβαίνουν και σας εύχομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου, ο καθένας από εσάς να έχει και να ζει αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η όλο νόημα ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου μετά την επιστροφή της στο σπίτι