Δεν έχει κλείσει τα δύο και μαθαίνει τα ζώα - Η τρυφερή στιγμή του Θανάση από το Ευτυχισμένοι Μαζί με τον γιο του

Δείτε την ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν έχει κλείσει τα δύο και μαθαίνει τα ζώα - Η τρυφερή στιγμή του Θανάση από το Ευτυχισμένοι Μαζί με τον γιο του

Ο Άρης Τσάπης, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μετά από τόσα χρόνια και εκείνη έπαθε "σοκ", απολαμβάνει τον ρόλο του πατέρα και καθημερινά δημοσιεύει στιγμές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιο πολύ απ' όλα του αρέσει να ανεβάζει αστεία βίντεο στο Tik Tok, που έχει ακόμη μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με το κοινό και, μάλιστα, προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση τις προάλλες με τον γιο του και όλοι "έλιωσαν".

Πιο συγκεκριμένα, βιντεοσκόπησε τον παιδί του την ώρα που προσπαθούσε να του μάθει τα ονόματα των ζώων και το γεγονός πως δεν έχει κλείσει ακόμη τα δύο του χρόνια, αλλά καταφέρνει να μιλάει και να λέει λεξούλες, τον συγκινεί ιδιαίτερα βλέποντας πόσο αλλάζει και πως εξελίσσεται μέρα με τη μέρα.

Η τρυφερή ανάρτηση του Άρη Τσάπη με τον γιο του

«Είναι πολύ κακό...»

Μια τελείως διαφορετική ζωή έχει σήμερα ο Θανάσης από το Ευτυχισμένοι μαζί, ο οποίος ωστόσο εδώ και αρκετά χρόνια έχει χαθεί από τον χώρο της τηλεόρασης. Ο Άρης Τσάπης ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ρόλους στην κωμωδία του MEGA και παρόλο που η σειρά προβλήθηκε το 2009, μέχρι και σήμερα έχουν μείνει μερικές από τις ατάκες του στη σειρά.

Ο Άρης Τσάπης - ο οποίος στις 3/3/ γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου του και πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τη σύντροφό του - αυτήν την περίοδο εργάζεται σε ταβέρνα, κάτι που προκάλεσε σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο ίδιος απάντησε σε ένα από αυτά με βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

«Είδα αυτό το σχόλιο και δε μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Έχει γίνει καιρό, αλλά βλέπω πως έχει γίνει πολύ σούσουρο. Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Από τη στιγμή που δεν ενοχλεί εμένα; Δε με πειράζει κανένα αρνητικό σχόλιο, έχω ακούσει τόσα στη ζωή μου… Όσο για αυτό το σχόλιο “πλάκα μου κάνεις, από ηθοποιός δουλεύεις σε ταβέρνα”.

Η ταβέρνα σκέψου είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, έχω καθαρίσει σκάλες με τους γονείς μου… Δε μπορείς να φανταστείς. Και πολλές άλλες δουλειές. Μοίραζα φυλλάδια. Ήμουν και τότε ηθοποιός.

Αυτό αποβάλλετε το από το μυαλό σας. Και εγώ έτσι ήμουν στην αρχή. Είναι πολύ κακό να σκέφτεστε έτσι. Εγώ μπορώ να κάνω ό,τι δουλειά χρειαστεί, αρκεί να είναι ευτυχισμένοι η γυναίκα και το παιδί μου. Και σκ@τα μπορώ να καθαρίσω. Αυτά! Καλή συνέχεια» είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Τσάπης.