Μέσα στα δικαστήρια «εχθροί» και έξω φίλοι - Για χαλαρό καφεδάκι ο Απόστολος Λύτρας και ο Αλέξης Κούγιας

Η κοινή φωτογραφία στα social media

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μέσα στα δικαστήρια «εχθροί» και έξω φίλοι - Για χαλαρό καφεδάκι ο Απόστολος Λύτρας και ο Αλέξης Κούγιας

Μπορεί πριν λίγο καιρό να βρέθηκαν σε αντιδικία με την υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη (η οποία βέβαια είχε καλή κατάληξη και για τις δύο μεριές), ωστόσο όπως φαίνεται, εκτός της δικαστικής αίθουσας, ο Απόστολος Λύτρας και ο Αλέξης Κούγιας έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Κάπως έτσι, οι δύο έμπειροι δικηγόροι απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μιας και αυτό το μήνα τα δικαστήρια είναι κλειστά.

Ο Απόστολος Λύτρας και ο Αλέξης Κούγιας λοιπόν, όχι μόνο πήραν την απόφαση να πάνε μαζί για καφέ, αλλά θέλησαν να μοιραστούν και μία κοινή τους φωτογραφία στα social media.

Η ανάρτηση του Απόστολου Λύτρα με τον Αλέξη Κούγια

Την ανάρτηση έκανε ο ίδιος ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος μάλιστα τη συνόδευσε με την επική φράση: «Μαζί δεν κάνουμε...»... και χώρια δεν μπορούνε, που λέει και ο σοφός λαός.

Απόστολος Λύτρας Αλέξης Κούγιας καφές

Ο Απόστολος Λύτρας στο περιοδικό YOU

Η συνάντησή μας στο μίνιμαλ κατάλευκο σπίτι τους στον Γέρακα γίνεται λίγο μετά την παραίτηση του Απόστολου Λύτρα από την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Μαζί με τη σύζυγό του, επίσης δικηγόρο Σοφία Πολυζωγοπούλου, συζητήσαμε τις ευκολίες και τις δυσκολίες του επαγγέλματος, τη μεταξύ τους σχέση και τις μεγάλες υποθέσεις που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο. Το ζευγάρι, πιο αποκαλυπτικό από ποτέ, ανοίγει την καρδιά του στο YOU και μιλά για όλα...

Δεν είναι εύκολο σε ένα σπίτι να συνυπάρχουν δύο πολυάσχολοι και επιτυχημένοι επαγγελματίες... Παρόλα αυτά ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου τα κατάφεραν. Συζητάμε με το ζευγάρι αρκετή ώρα για τη Ρούλα, τη Δώρα, την Ιωάννα και τόσες άλλες πελάτισσες που απασχόλησαν την κοινή γνώμη, μιλάμε για τη ζωή του αλλά και για την 7χρονη κόρη τους Δανάη, που κουρνιάζει στην αγκαλιά τους κάθε τόσο αποζητώντας τα χάδια τους...

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Ένας... παραλίγο ποδοσφαιριστής που έγινε δικηγόρος! Τι σε έκανε να αλλάξεις απόφαση και επαγγελματικό προσανατολισμό;

Με το ποδόσφαιρο ασχολήθηκα επαγγελματικά, έπαιξα σε πολλές ομάδες και στη Μικτή Αθηνών. Η ενασχόληση, όμως, αυτή έχει ημερομηνία λήξης. Παράλληλα ήθελα να σπουδάσω και να διευρύνω τους ορίζοντές μου. Στην επιλογή της Νομικής σαφώς και συνετέλεσε το γεγονός ότι και οι δύο μου γονείς ήταν δικηγόροι.

Υπήρξες ποτέ ανήσυχο νιάτο;

Υπήρξα, αλλά είχα πάντα ένα όριο που λειτουργούσε ως αυτοπροστασία.

Το τελευταίο διάστημα συζητήθηκε το όνομά σου περισσότερο, σε πρώτη φάση όταν ανέλαβες την υπόθεση της Πάτρας και αμέσως μετά όταν αποφάσισες να αποχωρήσεις. Πώς σε βρήκε η Ρούλα και ποια ήταν τα πρώτα σου συμπεράσματα στις συναντήσεις που έκανες μαζί της αλλά και με τον Μάνο Δασκαλάκη;

Η πρώτη προσέγγιση έγινε μέσω του Μάνου, αυτός ήρθε πρώτος σε επικοινωνία μαζί μου και στην πορεία συνάντησα και τους δύο. Αυτό συνέβη λίγο μετά τον θάνατο του τρίτου παιδιού. Σε εκείνο το στάδιο δεν υπήρχε ούτε ύποπτος, ούτε κατηγορούμενος και οι ιατροδικαστικές εκθέσεις που αφορούσαν στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας κατέληγαν σε παθολογικά αίτια. Στις συναντήσεις μας αυτές, το ζευγάρι ήταν πάντα μαζί και στήριζε ο ένας τον άλλον. Το ίδιο υποστηρικτικό ήταν και το οικογενειακό περιβάλλον και των δύο. Ήταν όλοι τους πεπεισμένοι ότι η μητέρα δεν έχει καμία εμπλοκή στους θανάτους των παιδιών.

Το σπίτι του

Απόστολος Λύτρας

Απόστολος Λύτρας δικηγόρος

Απόστολος Λύτρας σπίτι Γέρακα

Απόστολος Λύτρας περιοδικό you

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 11/5, και κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ