Πόζαρε μπρούμυτα στην άκρη της πισίνας με brazil μπικίνι - "Κοσμοχαλασιά" με την φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή

Στα 53 της έχει κορμάρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πόζαρε μπρούμυτα στην άκρη της πισίνας με brazil μπικίνι -

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Δέσποινα Βανδή, έχοντας ολοκληρώσει όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η τραγουδίστρια γεμίζει τις μπαταρίες της με σκοπό από Σεπτέμβρη να επιστρέψει ανανεωμένη στις επάλξεις.

Έχοντας στο πλευρό της τον Βασίλη Μπισμπίκη και την παρέα τους βρέθηκαν στην Πάρο για τον Δεκαπενταύγουστο και όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της, βρίσκονται ακόμη στο νησί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δέσποινα Βανδή, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις βουτιές της σε πισίνα με τους φίλους της. Πόζαρε με μικροσκοπικό μπικίνι πάνω στο νερό και προκάλεσε "κοσμοχαλασιά" με το σώμα της. Όλοι οι followers έσπευσαν να την αποθεώσουν για τις απίστευτες αναλογίες της.

Η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή

Το σπίτι που είχε νοικιάσει στην Επίδαυρο

Τρελά ερωτευμένοι εδώ και αρκετούς μήνες και δεν τους νοιάζει τίποτα, το μόνο που τους απασχολεί είναι να το βιώνουν στο έπακρο! Στην Επίδαυρο υποδέχτηκε τον Αύγουστο το ερωτευμένο ζεύγος Βασίλη Μπισμπίκη – Δέσποινας Βανδή, και συγκεκριμένα στην περιοχή Γιαλάσι, στη νότια πλευρά της Παλιάς Επιδαύρου, εκεί που τους ανακάλυψε η «Espresso»!

Το ερωτευμένο ζεύγος της showbiz όλες αυτές τις ημέρες, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, δεν έχει κάνει καμία εμφάνιση στις παραλίες και στα γραφικά ταβερνάκια της περιοχής, καθώς βρίσκεται κλεισμένο στη μικρή βίλα με πισίνα που έχει νοικιάσει μέσω της πλατφόρμας booking.com, στο συγκρότημα κατοικιών Desa Green Homes.

Αλλωστε τον Βασίλη Μπισμπίκη απασχολούν μόνο το διάβασμα του ρόλου του στην παράσταση «Αντιγόνη» και οι σκληρές πρόβες στο μικρό θέατρο της Επιδαύρου (δείτε εδώ φωτογραφίες που είναι και η Βανδή μαζί), πριν από τις δύο μοναδικές παραστάσεις, έχοντας δίπλα του εμψυχωτή και φύλακα άγγελό του την αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή, η οποία με τη σειρά της μετά την αρχαία τραγωδία του αγαπημένου της θα εμφανιστεί την Κυριακή 7 Αυγούστου σε συναυλία με τον Γιώργο Θεοφάνους στο «Club Hotel Casino Loutraki»!

Εκεί, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, με τον Κρέοντα Μπισμπίκη να είναι έτοιμος να γνωρίσει την αποθέωση αύριο και μεθαύριο στο αρχαίο θέατρο, με πρώτη και καλύτερη στην πρώτη σειρά να τον χειροκροτεί η Βανδή! Ο ηθοποιός όλες αυτές τις ημέρες χωμένος στην αγκαλιά της καλής του αντλούσε δύναμη από τα γλυκά και τρυφερά λόγια της για να ανταποκριθεί σε έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους της καριέρας του στο επιβλητικό θέατρο της αρχαίας Επιδαύρου.

βίλα βανδή μπισμπίκης

Αυτό το κατάλυμα απέχει 12 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Το Desa Green Homes απέχει 500μ. από την παραλία Γιαλάσι και προσφέρει εποχική εξωτερική πισίνα, μπαρ και κλιματιζόμενα καταλύματα με αίθριο και δωρεάν Wi-Fi.

Όλες οι μονάδες διαθέτουν καναπέ, καθιστικό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια, καλά εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία, θυρίδα ασφαλείας και ιδιωτικό μπάνιο με παντόφλες. Θα βρείτε φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, φούρνο, βραστήρα και καφετιέρα. Στην παραθεριστική κατοικία σερβίρεται καθημερινά ευρωπαϊκό πρωινό.

Desa Green Homes

Στο Desa Green Homes υπάρχει παιδική χαρά.

Desa Green Homes

Το κατάλυμα διαθέτει κήπο με μπάρμπεκιου. Η γύρω περιοχή είναι ιδανική για ποδηλασία.

Desa Green Homes