Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Έχουν τα ίδια εκφραστικά μάτια - Αυτός είναι ο πατέρας της Μπάρκα και πρώην σύζυγος της Σταυροπούλου

Η σπάνια κοινή φωτογραφία

Έχουν τα ίδια εκφραστικά μάτια - Αυτός είναι ο πατέρας της Μπάρκα και πρώην σύζυγος της Σταυροπούλου
News 17.08.2022 10:36
Από Youweekly Team

Η Δανάη Μπάρκα έχει τεράστια αγάπη στην μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και της το δείχνει καθημερινά, ακόμη και μέσα από τις φάρσες που της κάνει σε ανυποψίαστες στιγμές, ωστόσο, τον πατέρα της σπάνια τον βλέπουμε σε φωτογραφίες ή κοινές εμφανίσεις.

Όσο κι αν η ηθοποιός σου μοιάζει με τη μητέρα της, έχουν ένα χαρακτηριστικό στο πρόσωπό τους εντελώς διαφορετικό. Η Δανάη έχει καταπράσινα μάτια κι αν δεις τη φωτογραφία με πατέρα της, Νώντα, θα καταλάβεις ότι το γονίδιο του πράσινου ματιού ήρθε κατευθείαν από το δικό του DNA.

Ο κ. Νώντας Μπάρκας είναι άνθρωπος που δεν θέλει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας και βρίσκεται στο πλευρό της κόρης του αθόρυβα πίσω από τις κάμερες.

«Με ρωτάνε συνέχεια για την μαμά́ μου επειδή́ είναι αναγνωρίσιμη (γελάει) και ήρθε η στιγμή́ να μιλήσω για εκείνον ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος υπέροχος, σπάνιος. Εκνευριστικός, καλός με όλη την σημασία ,τον λατρεύω. Λατρευόμαστε όλοι μαζί́ και αυτό́ είναι το ποιο σημαντικό́ και είναι ένα άλλο ταμπού́ που πρέπει να καταπατηθεί́ το ότι ζουν κάποια ζευγάρια άσχημα και μένουν μαζί́ για τα παιδιά́ αυτό́ είναι ένα τεράστιο λάθος, γιατί́ ένα παιδί́ είναι ευτυχισμένο όταν είναι οι γονείς», είχε πει η Δανάη για τον μπαμπά της.

Αυτός είναι ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα πατέρας

Ο γάμος της Σταυροπούλου με τον πρώην σύζυγό της

Το ζευγάρι παντρεύτηκε όταν η ηθοποιός έμεινε έγκυος στα 22 της χρόνια, ενώ χώρισαν γρήγορα αφού και οι δυο τους ήταν αρκετά μικροί ηλικιακά.

«Ο γάμος έγινε με έναν άνθρωπο πολύ καλό ακριβώς γιατί αποφάσισα ότι θα κρατήσω το παιδί. Ο γάμος δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά. Στο τέλος χωρίσαμε αλλά αγαπιόμαστε μέχρι σήμερα. Έτσι χωρίσαμε με τον μπαμπά της Δανάης με τον οποίο εξακολουθώ να έχω μια πολύ καλή σχέση γιατί υπήρξε καρπός σε αυτό τον έρωτα, οπότε οφείλαμε και οι δύο να διατηρήσουμε την ουσία της αγάπης», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου για την σχέση που έχει μαζί της ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Για πολλούς ήμουν η κόρη της Βίκυς...» - Τα "όχι" της Μπάρκα στην τηλεόραση πριν γίνει παρουσιάστρια

Ξαπλωμένη στα βράχια φορώντας το μαγιό της - Δεκάδες σχόλια με την νέα φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα

Share