Η ανάρτηση της Άρτεμις Αστεριάδη μέσα από το νοσοκομείο - Το συγκινητικό μήνυμα για τη δύσκολη εγκυμοσύνη

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η ανάρτηση της Άρτεμις Αστεριάδη μέσα από το νοσοκομείο - Το συγκινητικό μήνυμα για τη δύσκολη εγκυμοσύνη

Στο νοσοκομείο παραμένει η εγκυμονούσα, Άρτεμις Αστεριάδη καθώς πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε πως μεταφέρθηκε εσπευσμένα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου χωρίς ωστόσο να αναφέρει τον πραγματικό λόγο. Βέβαια, πριν από λίγο καιρό είχε αναφέρει πως περνάει μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη.

Από την άλλη, η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινοτητά της.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης (/17/8) θέλησε να δημοσιεύσει μια νέα αναάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου μεταξύ άλλων την βλέπουμε στο "κρεβάτι του πόνου" ενώ στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε χαρακτηριστικά:

Η ανάρτηση της Άρτεμις Αστεριάδη

«Καλημέρα Τετάρτη σήμερα μετράω τις μέρες γιατί δεν περνάει ο χρόνος εδώ μέσα ε λογικό αν δεν έχεις και έναν άνθρωπο να ανταλλάξετε δυό κουβέντες λόγο covid δεν επιτρέπεται το επισκεπτήριο στα νοσοκομεία όποτε το έχω ρίξει στο Netflix πολλέεεεεες ταινίες -σειρές έτσι περνάει λίγο η μέρα μου….

—Με παρατηρώ τώρα στην φωτογραφία πρήστηκα και όλας από την κορτιζόνη και τα μάγουλα μου είναι κατακόκκινα ευτυχώς κόψαμε αλάτι και ζάχαρη όποτε δεν πονάνε τα πόδια μου αυτά είναι τα νέα μου προχωράμε δεν μασάμε! (*Γιατί είμαστε υποχρεωμένες να προστατεύουμε τα παιδιά μας ακόμα και μέσα από την κοιλίτσα μας έτσι είναι η Μάνα!).»

Λίγα λόγια για την Άρτεμις Αστεριάδη

Η έχει σε παλαιότερη συνέντευξή της: Στην αρχή νόμιζαν ότι ήμουν σνομπ, λόγω τηλεόρασης, και ήταν δύσκολο να τους αποδείξω ότι είμαι ένα παιδί 19 χρονών που απλώς κάνει τ' όνειρό του πραγματικότητα. Εξάλλου δεν θέλω να μεγαλώσω πρόωρα. Τώρα έχω καλές σχέσεις με όλους και καμαρώνουν για μένα. Μόνο η διευθύντρια μου έβαλε χέρι και μου είπε να ηρεμήσω λίγο, αλλά της εξήγησα ότι αυτή είναι η δουλειά μου.

Όσο για την ενασχόλησή της με την τηλεόραση έχει δηλώσει: Όλα έγιναν τυχαία, όταν ήμουν 16 χρονών. Είχα έρθει στην Αθήνα για να τραγουδήσω σε ένα μικρό μαγαζί. Ενώ τα περισσότερα μοντέλα θέλουν να γίνουν τραγουδίστριες, εγώ έκανα το αντίστροφο και από το τραγούδι πέρασα στο μόντελινγκ.

Ξεκίνησα με την Ανίτα Πάνια και έκτοτε ήμουν σε εκπομπές όπως το Super Deal, το Μεγάλο παζάρι, το Last Passenger και τελευταία το Clever. Γουστάρω την τηλεόραση και τις φωτογραφίσεις, ενώ έχω τρέλα με το φακό και την κάμερα.