Εξωτικές διακοπές στο Μπαλί για την Γερονικολού και τον Τσιμιτσέλη - Το απίστευτο σκηνικό με το μηχανάκι

Οι αναρτήσεις στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Εξωτικές διακοπές στο Μπαλί για την  Γερονικολού και τον Τσιμιτσέλη - Το απίστευτο σκηνικό με το μηχανάκι

Τον απόλυτο έρωτα βιώνει η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης καθώς απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές προκειμένου να φορτίσουν τις μπαταρίες τους μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι επέλεξε ως προορισμό το εξωτικό Μπαλί.

Όπως είναι λογικό θεωρείται ένας από τους πιο top προορισμούς, έτσι οι δυο τους δεν έχασαν την ευκαιρία και αποφάσισαν να γνωρίσουν την Ινδονησία από κοντά. Μάλιστα, τόσο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όσο και η Κατερίνα Γερονικολού είναι ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Έτσι, όπως θα δείτε παρακάτω ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται να αντιμετωπίζει με χιούμορ τα όσα ζει στο Μπαλί ειδικά με την αφόρητη κίνηση που έχει καθώς νοίκιασαν ένα μηχανάκι.

Οι αναρτήσεις Τσιμιτσέλη - Γερονικολού από το ταξίδι τους στο Μπαλί

H αποκάλυψη του Γιάννη Τσιμιτσέλη για το γάμο και το ενδεχόμενο παιδιού με την Κατερίνα Γερονικολού

Μια συνέντευξη εφ'όλης της στην εφημερίδα Real Life παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Βάσω Λασκαράκη μετά το διαζύγιο τους, αλλά και για το ενδεχόμενο γάμου και δεύτερου παιδιού.

Ο ηθοποιός εδώ και περίπου 3 χρόνια ζει έναν όμορφο έρωτα με την επίσης ηθοποιό, Κατερίνα Γερονικολού με την οποία έχουν συνεργαστεί και σε πολλές ταινίες αλλά και σειρές.

Η αποκάλυψη του Τσιμιτσέλη για το γάμο και τα παιδιά

Ο γάμος είναι ένα θέμα επίκαιρο στη δική σου φάση;

Δεν το έχω σκεφτεί ακόμη. Θες να μου βάλεις ιδέα; (γέλια).

Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα...

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάποια τέτοια σκέψη για γάμο.

Η επιθυμία να αποκτήσεις δεύτερο παιδί;

Όπως είπα, δεν έχω πρόγραμμα γενικότερα στη ζωή μου. Το ίδιο θα απαντήσω και εδώ. Έτσι λειτουργώ και σε αυτόν τον τομέα. Δεν προγραμματίζω δεν λέω «τώρα θα κάνω παιδί». Αν είναι να έρθει, θε να΄ρθει.