Χλιδάτες καλοκαιρινές διακοπές για την Μαρίνα Βερνίκου και την οικογένειά της στην Ινδονησία

Παιρνούν καλά και βγαίνει προς τα έξω

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χλιδάτες καλοκαιρινές διακοπές για την Μαρίνα Βερνίκου και την οικογένειά της στην Ινδονησία

Την πιο όμορφη περίοδο βιώνει η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης καθώς μετά από την εξόρμηση που έκαναν στα Ελληνικά νησιά, σειρά είχει και το ταξίδι τους στο εξωτερικό καθώς οι αναρτήσεις που έχουν κάνει μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς τα λένε όλα.

Όπως είναι γνωστό, τόσο στη γνωστή φωτογράφο όσο και στον αγαπημένο της σύζυγο, αρέσουν τα ταξίδια. Έτσι, κάθε φορά που οι υποχρεώσεις τους, τους το επιτρέπουν δεν χάνουν την ευκαιρία από το να ταξιδέψουν. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά επέλεξαν την Ινδονησία ως προορισμό και μάλιστα δεν ήταν μόνοι τους αλλά μαζί και με τα τρία παιδιά τους (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Μύκονο).

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, οι φωτογραφίες απεικονίζουν ένα άκρως ονειρεμένο μέρος για να απολαύσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές μακριά από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

Οι αναρτήσεις της Μαρίνας Βερνίκου στην Ινδονησία

Μαρίνα Βερνίκου - Η ανάρτηση στην Ινδονησία
Διακοπές στην Ινδηνησία για την Βερνίκου και την οικογένεια της

Λίγα Λόγια για την Μαρίνα Βερνίκου

Η Μαρίνα Βερνίκου είναι επιτυχημένη φωτογράφος και γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Σπούδασε Επικοινωνία και Φωτογραφία στο Emerson College της Βοστώνης και στη συνέχεια business στο Harvard University ExtensionSchool. Παρουσίασε την πρώτη της ομαδική έκθεση με τίτλο «Διαδρομές» το Νοέμβριο του 2001. Ακολούθησαν ατομικές εκθέσεις στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Νέα Υόρκη.

Τον Ιανουάριο του 2006 συμμετείχε σε ομαδική έκθεση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Με το φακό του χρόνου» εκδόθηκε το 2004. Ακολούθησε το δεύτερο με τίτλο «Ανταρκτική» το 2009, φωτογραφία του οποίου έλαβε το πρώτο βραβείο φωτογραφίας με θέμα «φύση» από το περιοδικό National Geographic. Το τρίτο της βιβλίο με τίτλο «235» εκδόθηκε το 2011 ενώ το τέταρτο με τίτλο «My Acropolis» εκδόθηκε το 2012. Έργα της βρίσκονται σε πολλές ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.