"Πανικός" με τον Tranno σε πανηγύρι στην Ηλεία - Τα τρυφερά τετ α τετ με την κοπέλα του

Χόρευε και τραγουδούσε δημοτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Trannos μπορεί να κυκλοφορεί τραγούδι με την Ελένη Φουρέιρα, όμως είναι ένα απλό παιδί που τηρεί τα ήθη και τα έθιμα της χώρας, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο πανηγύρι στον Λάλα Ηλείας για να διασκεδάσει και να ακούσει τις επιτυχίες του Γιώργου Βελισσάρη. Χόρεψε δημοτικά, τραγούδη, αλλά δεν στάθηκε εκεί.

Ο λαϊκός τραγουδιστής τον σήκωσε στη σκηνή, όπου ερμήνευσε το Madame, που ακούγεται παντού αυτό το διάστημα και όλος ο κόσμος που ήταν εκεί ξεσηκώθηκε και χειροκροτούσε διαρκώς. Μάλιστα, όπως δείχνει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Tik Tok ο τράπερ δεν ήταν μόνος του, αλλά στο πλάι του βρισκόταν και μία νεαρή κοπέλα με την οποία αντάλλασσαν φιλιά.

Η εμφάνιση του Trannou σε πανηγύρι και τα τετ α τετ με την κοπέλα του

Trannos

Trannos West

«Χαζούληδες εκεί στα κανάλια»

Για ακόμα μια φορά η τραπ σκηνή τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της και όχι για καλό λόγο. Τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ δυσάρεστα το βράδυ της Τετάρτης 22/6, στα Mad Video Music Awards όταν ξέσπασε ένας άγριος καβγάς κάτω από τη σκηνή ανάμεσα στον Light και τον Snik.

Φυσικά celebrities και χρήστες των social media έδειξαν έντονα τη δυσφορία τους με την κατάσταση που ξετυλίχθηκε μπροστά του (δείτε εδώ το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά). Όπως ήταν αναμενόμενο μετά το τρομακτικό σκηνικό, κάποια βραβεία δεν απονεμήθηκαν, μεταξύ αυτών και το καλύτερο urban/hip hop track της χρονιάς που είναι το «Όπλο», του Trannou.

Όλη αυτή την κατάσταση αποφάσισε να σχολιάσει ο τράπερ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου έγραψε: «Γελάω πολύ με το IQ σας και την πονηριά σας. Μην λέτε ψέματα στον κόσμο. Δεν τσακώθηκα με κανένα χθες ούτε έκανε κάποια κίνηση ούτε τίποτα. Δεν έχω την παραμικρή σχέση με όλο αυτό. Επίσης χθες λόγω όσων γίνανε δεν μπόρεσα να βραβευτώ για το καλύτερο κομμάτι.

Χαζούληδες εκεί στα κανάλια, εξυπνάκηδες με το ύφος το δύσκολο στην κάμερα. Πουλάτε και την μάνα σας για λίγα ευρώ. Ευχαριστώ όλους σας για την τόση αγάπη που είχα χθες στο show μου».

Trannos - Mad

TAGS